A magyar emberek miért gyengék?
"nem utálom a magyar népet és ezt nem gyűlöletből raktam fel csak az országot utálom mert szegény amúgy apám elbánt 4 cigánnyal ezért raktam fel"
Gyermek! nőjél fel! és ne utáld Magyarországot mert szegény. Mért jó ez neked mond? ettől jobban érzed magad?
lol nézzétek mit küldött a ma 17:31es hszemre:
Az üzenet küldője: Gressai Hajni
"huha neked biztos nagyon erős az apukád. de az enyém amugy sokkal erősebb és nagyobb mint a te apukád."
Az üzenet szövege: szerintem ugyanojan erős apánk
Kis dolog : a régi háborúkban a németek is úgy tartották, hogy német vezér magyar katona nem hiába.... a magyar erős és nem hátrál meg nem hiába tartották a hátukat minden csatában és védték európa hitvány népségét !!!! németeket szervezésben is lemosták a padlóról a túlerők ellenében is ... a törököket is visszatartották miközben rettegtek a németek.. meg a többi sehonnai...
A szimpla erőről : nagyapám volt, hogy egy nagy vontató alá beállt és egymaga fél vállal arrább emelte holott a testvéréék 4en nem tudták és volt olyan hogy a létrán 4 zsákkal, azért nem tudott felmenni a padlásra, mert leszakadt alatta
Apám is erős volt és viszonylag még most is van benne erő, de már gyengébb. Ez nem csak rassz, de születés kérdése. Sok emberkéhez képest alapból erősebb vagyok pedig már régóta vérnyomás gondjaim és szívbajaim vannak egyre jobban..
Fontos : érdekes a kérdésed amúgy, szinte gyilkosságok és támadások a magyarok ellen ritkán látnak napvilágot ugyanis hőn szeretett kormányainkat manipulálják a ... nép fiai. Vidéken mindennapos ha magyarokat ölnek és késelnek, verik őket, de ezek nem jelennek meg sehol mert szegény kisebbség ... blabla
Sok faluba a rendőrök áthajtanak egyenesen, mert rettegnek és e fölött az áll, hogy kikergetik a faluból őket kaszákkal vasvillával meg, ami a cigányok keze ügyébe akad... Nállunk is rettegnek a rendőrök is, mert ha megvédi magát valaki akkor a saját állama és államának szégyentelen sajtója teszi a nyakára a giotint.. Szerintem az ország 90 %-a nincs tisztában azzal milyen dolgok vannak nap mint nap. Gyerekeket erőszakolnak meg és öregekre gyújtják a házakat, levágják nemi szervüket és a szájukba tömik !!! És ezeket a patkányokat nem lehet bántani, mert védi őket a "nemesi réteg" .... meg a rohadt európa, aki csak a vérünket szívja és szívta... (aki vágja a történelmet az tudja miért írtam)
De a magyarok szerencséje, hogy vannak olyan magyarok akik megtudják védeni magukat (persze ezek azok akiket a sajtó és a saját népe elítél miközben csak magukat és másokat védenek)
Egy gondolatban - egyáltalán nem gyengébbek sőt átlagban, ha fejlesztik magukat többre képesek mint egy átlag nép tagjai pl (szolga szlovák, román meg a többi selejtes nép)
A cigányok, szlovákok,szerbek,románok meg a többi azért tudja megverni mert szélsőségesen mindenki tudja mire képes a magyar, ha bedurvul és mivel nekik lehet ezért 10 - 20 ember állandóan veri a a magyart.
De, ha egyszer mennek a családom vagy a barátaim közelébe akkor vége, lehet akármekkora és akármilyen egoista nép sarja én kicsinálom, az egész pereputtyát is. Nem fog érdekelni mekkora, amúgy is a nagy embert nem nehéz kicsinálni :)
By.
Jah és még valami a kérdezőnek, ha véletlenül bajod van a magyarokkal akkor ne írj magyarul és hagyd el a magyar oldalakat, mert a magyarok magyarul beszélő ellenségeskedőkből nem kér, elég van idegen nyelvű is...
Ha lehet ilyen kérdéseket ne tegyetek fel, amúgy sem vágjátok semminek a hátterét így nem is lehet megértetni veletek... Ebből is szerintem csak a többség azt vette le, hogy sokakat nem bírok, de ez nem így van, de ahogy bánnak velünk az vérlázító és errefelé a magyaroknak kezd elege lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!