A drogériákban miért járnak rá az emberekre az eladók, c?
Oké, hogy a biztonsági őrök a lopások miatt, de akkor miért van ott a becsipogós kapu?
Gyakran járok a belvárosi DM-be, Rossmann-ba, már ismernek az eladók, az őrök is, az eladókkal megtudom vitatni, hogy mik a jó termékek, mit ajánlanak, mit nem szóval örülök, hogy nem néznek rám csúnyán, ha próbálgatom a tesztereket, és nincs a hátsómban a biztonsági őr.
Néha csodálkozom, amikor látom, hogy itt írják, hogy ellenszenvesek az eladók, őrök, és miattuk inkább nem vásárolnak ott, pedig pont az ellenkezőjét érik el a boltosok.
Sajnos a lopások miatt ilyenek, és a kárt az eladók pénzéből vonják le.
Nagyon el lehet kummantva v.mi.
Tegnap előtt vettem anyunak több más holmi mellett egy szemceruzát is. Mindig megnézem mindenhol a blokkot, hogy minden stimmel-e.
Észrevettem, hogy a szemceruzát nem "olvasta be" az eladó. Rögtön szóltam a biztonsági őrnek, hogy a cucc nem lett beolvasva, és szóljon az eladónak.
Láttam már megdöbbent embert, de a biztonsági őr és az eladócsaj viszik a pálmát! Komolyan ennyire elszoktunk volna a becsületességtől? Nem egyértelmű, hogy szól az ember, ha v.mi nem jó?
Nem mindenen van csipogó kütyü. Rengeteg dolgot el lehet lopni!
És nem mindenki tesztelés céljából jár rá a készletre, és nem is mindenki csak a tesztárukra...
"nem mindenki tesztelés céljából jár rá a készletre"
Ez nagyon igaz, tényleg így van. Ami a megdöbbentő, hogy gyakran olyanok teszik ezt, akiknek van pénzük megvenni az adott terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!