Hogyan rázzam le a szomszéd lányt?
Figyelt kérdés
Kb fél éve költözött a szomszédba egy család és van ott egy 17 év körüli lány aki folyton engem néz (néha a hugával vagy a barátnőivel vagy kik azok). Én szeretek kint lenni és ha meglát mindig néz valahonnan de észreveszem vagy jön beszélgetni, de nem veszi észre, hogy nincs közös témánk. Az apja jófej néha átmegyek hozzá és akkor is mindig a közelemben van. Az utcán vagy valahol ha meglát akkor is jön beszélgetni de mindig lerázom mert nem tudunk egymással beszélni. Mit csináljak már?
22/F
2012. aug. 15. 18:40
11/17 anonim válasza:
Te inkább a csajnak a faterjára gerjedsz, mi?
12/17 anonim válasza:
Tényleg az apjának szólj! Esetleg írd ki facebookra, hogy kapcsolatban vagy :D
13/17 anonim válasza:
Megkérdezted már tőle, hogy miért néz téged?
14/17 A kérdező kommentje:
grrr, cuki fiú :D
kérdeztem már tőle de azt mondta, hogy nem szokott nézni vagy hogy mindig akkor nézek oda amikor ő...
2012. aug. 15. 19:12
16/17 anonim válasza:
Miért zavar az, hogy téged néz?
Ha beszélgetni akar veled akkor mondd azt, hogy "most nem akarok beszélgetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!