Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfi vagy a...

Szerintetek a férfi vagy a női énekesek e a jobbak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Pont ezen gondolkodtam multkor, hogy hiaba a ferfiak igy meg ugy jok mindenben, a nok eneklesben jobbak. Persze vannak jo ferfi enekesek is.
2012. aug. 15. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, van-e hangja az illetőnek és tud-e énekelni (technikailag), valamint attól, hogy jó előadó-e vagy sem.

A nemétől nem függ.

2012. aug. 15. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
És a stílus sem mindegy. Egy nő nem való rockzenéhez. Mert elveszik a hangja, ordíthat akárhogy is és lehet akármilyen jó hangja, ez a zenei vonal nem nekik való.
2012. aug. 15. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan jók, ez tényleg nem nemtől függ, sokkal inkább hangulattól, hogy mikor melyik.
2012. aug. 15. 15:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Aha vágom. Köszi :)
2012. aug. 15. 15:17
 6/10 anonim válasza:
A nők azért jó, mert tudnak főzni is mellette, a férfiak meg a vízvezeték szereléshez értenek. És ez 100% így van, mert most le lett írva. Remélem érzed az iróniát. Minek kérdezel fa$zságokat?
2012. aug. 15. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy a kérdés butaság, de hogy lehet olyan választ leírni, hogy egy nő nem való rockzenéhez? :D A rock és az ahhoz közeli műfajok is nagyon jól szólnak a megfelelő női énekesekkel, akik nyilván nem britniszpírsz-félék.
2012. aug. 15. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
3-as, a rockzenében elveszik a hangja egy nőnek?kérlek,nézd meg a nightwish-t :) Tarja Turunen istenien énekel.
2012. aug. 16. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:

"nő nem való rockzenéhez" Szerintem meg igen, ha jó a hangja! de azért ez ritka,mert a férfiak hangja erősebb ezért van több férfi rock énekes.

"A nők azért jó, mert tudnak főzni is mellette, a férfiak meg a vízvezeték szereléshez értenek. És ez 100% így van, mert most le lett írva. Remélem érzed az iróniát. Minek kérdezel fa$zságokat?" Ezt hogy érted?

Szerintem a férfi hang szebb, érdekesebb, bár női énekesek között is vannak jók..

2012. aug. 29. 19:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is így vettem észre 9-es :)
2012. aug. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!