Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki volt LOS ANGELES...

Ha valaki volt LOS ANGELES ben vagy élt is ott akkor írja meg légy szíves mert szükségem lenne rá. És tényleg igaz, hogy fegyverrel lövöldöznek csak úgy?

Figyelt kérdés

Mondjuk, hogy milyen az élet ott!

És tényleg igaz, hogy fegyverrel lövöldöznek csak úgy?

Mert kiszeretnék menni és nem nagyon szeretnék ott meghalni!

A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

2012. aug. 14. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor hol szeretnél meghalni?
2012. aug. 14. 09:07
 2/6 anonim válasza:
Heló és hány éves vagy? És mennyiért akarsz venni ott házat?Hisz ott nagyon drágák attól függ hogy hová mész ott is vannak huligánok mint minden hol !!!!
2012. aug. 14. 09:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát nem ott szeretnék meghalni,és főleg fegyver által nem.

14 éves vagyok és nem tom pontosan mennyiért de ki szeretnék menni az biztos. Azt én is tom h ott is vannak gengszetek de fegyverrel lőnek vagy nem?

2012. aug. 15. 07:46
 4/6 A kérdező kommentje:
egyébként köszi
2012. aug. 15. 07:49
 5/6 anonim válasza:
Badarságokat ne írjatok... Nem lövöldöznek fegyverekkel... Házat hollywood-ban és Beverly hills-ben ahhotz képest, hogy egy 7 milliós város pofátlanul olcsón, 1-2 milliárdért is tudsz venni... Ezekben a luxusvillákban biztos, hogy előtted valamilyen híresség lakott.
2012. nov. 2. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én voltam ott, nagyon jó hely. :) Még jó, hogy találtam olcsón repülőjegyet. :) Te pontosan miért akarnál kiutazni oda?
2013. márc. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!