Valakinek Ötlete esetleg?
Sziasztok!
Párom megszeretne lepni valamivel és én nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lehet az :) mondtam neki mondja el az elsö és az utolsó betüket :) hátha rájövök de nem... az elsö betű: A és a vége is A és 18 betű elvileg :) kérdeztem tőle hogy ékszer s mondta hogy nem ja s kicsi és még hozzáfűzte hogy én másként ismerem mint ő, s hogy ez nagyon fontos számára ha csalódik bennem akkor nyakláncot adna de passzolok.Mostanában nagyon más, jobban kifejezi az érzelmet irántam gyakrabban mondja hogy szeret lehet készül valamire? most lesz a 2. évfordulónk következő hónap 5.-én.Én 23 vagyok Ő meg 28 kapcsolatunk elejétöl kezdve együtt lakunk :)
Ja s lehet kritizálni hogy honnan tudjuk mi hogy mi lehet az meg stb... :D nem lesz ettöl rossz kedvem csak annak aki irigy :D
Úgyis megfogom kapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!