Lányok! Titeket zavar, hogyha a fiúnak akivel ismerkedtek 140 ismerőse van Facebookon? Mit gondoltok erről?
Jaja! Én olyan fiúkra rá sem nézek akiknek 765,5 alatti ismerősük van...
Jézusom, inkább az a szánalmas, hogy ilyen problémáid vannak.
Nagyon kevés az az 5-6 kép. 12 alatt szóba sem állnak veled!
Eh, komolyra fordítva a szót...
Ne a Facebook-on éld az életedet! Nevetséges ezzel foglalkozni, aki pedig ezzel jön, mondd neki, hogy nem a számítógépen élsz, hanem a valóságban. Az a csaj is nevetséges, akinél ez értékmérő, húsz évesen pedig pláne.
Nem, engem inkább az zavar, ha a keresztanyukája legjobb barátnője nagymamájának a pincsijének heresérve van.
(irónia)
Kit érdekel, hogy hány ismerőse van valakinek Fb-n? Inkább olvass szépirodalmat ahelyett, hogy ilyen sületlenségekkel foglalkozol.
Én ugyan 22 vagyok, de v.hogy a legkisebb probléma az volna, hány ismerőse van v.kinek.
Nekem 177 ismerősöm van, mind általános és középiskolából, ebből 2 ember fanclubból (tehát őket személyesen nem ismerem).
Pszichológiai tesztek szerint egy ember kb 300 különböző személy tud fejben tartani, tehát ha egy 1500 ismerősös műmájernek azt mondanád hogy soroljál fel fiam 1000-et az ismerőseidből vagy itt helyben szíven szúrlak akkor csúnya vége lenne a dolognak.
A tinédzserek presztizs kérdést csinálnak abból hogy hány szociális médiafórumon van fent az illető és hány ismerőse van. Ha van instagram applikációd a facebookhoz csatolva akkor jó vagy, ha mindez egy iPhone 4-el akkor király és ha le vagy fényképezve a corvintetőn akkor te vagy az Isten.
Egy bizonyos életszakaszban eljön a pont amikor ez már nem számít mert végre vannak fontosabb dolgok is az életben mint a társadalmi státusz a facebookon. Van akinek a középiskola végén, van akinek az egyetem végén és van akinek csak nagyon sokára vagy talán soha. Ha valaki még 40 évesen is ezt műveli az már nagyon gáz.
A tömegek gondolkodását nem tudod megváltoztatni észérvekkel szóval ha nem akarod hogy lúzernek tituláljanak csak azért mert téged nem izgat hogy "Egy Kiscicia" vagy "Csak Egy Csajszi" legyen az ismerősöd akkor állítsd be hogy csak te láthasd az ismerőseidet, így nem fogják tudni csak azt hogy hány közös ismerősötök van.
Vicc!
Én konkrétan azt tartom szánalmasnak, ha valaki csak úgy jelölget össze-vissza.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!