Budapesten jelenleg hol látható gyerek számára izgalmas, érdekes múzeumi kiállítás, ahol pl. (preparált) állatokat láthat, múmiákat, vagy akár interaktív kiállításban vehet részt?
Figyelt kérdés
Amikor én gyerek voltam még a nemzetiben is voltak kiállítva preparált (kitömött) állatok, jeleneteket lehetett látni afrikáról, a szavannáról, dzsungelről, ősemberekről, stb. Rég nem voltam ott, de azt mondják ezek megszűntek és tök unalmas lett. :-(2012. aug. 13. 10:43
1/3 anonim válasza:
Állat: természettudományi múzeum a Ludovika téren.
Ember múmia: (Nemzetit nem tudom, ott rég voltam én is.) Ami viszont ütős, lehet gyerekeknek nem is való... Azok a váci múmiák! Voltak pesten is kiállítva, de amúgy Vácon tekinthetőek meg. Igaz, kicsit odébb van pesttől, de aki erre vágyik, megéri megnézni őket.
Interaktív: millenáris parkban a csodák palotája, meg ami még ott van!
2/3 A.Romanov válasza:
Hadtörténeti múzeum a várban! Én imádtam kis koromban :)
3/3 anonim válasza:
A budapesti állatkertben nemrég nyílt meg a "Varázs-hegy" amiben pontosan azt láthatod amit leírtál! A gyereked számára és neked is izgalmas lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!