Hol és hogyan tudnék jelentkezni kórustagnak?
Sziasztok. Szeretnék egy kórusban énekelni Budapesten, de nem tudom hol jelentkezzem, egyáltalán lehet csak úgy jelentkezni egy kórusba?
26 éves lány.
Köszi a válaszokat.
Nézz ki egy szimpatikus kórust, és kutasd ki neten, hogy hol próbálnak, ki a karvezető,s ha találsz egy elérhetőséget, akkor érdeklődj!
Ha vesznek be új tagokat, akkor valószínűleg csak annyi az eljárás, hogy meghallgatnak.
Én vidéken jártam egy kórusba, illetve csak felvettek, aztán időhiány miatt nem tudtam járni.
De a meghallgatás annyi volt, hogy énekeltek ezt-azt, és le kellett utánoznom, meg saját magamtól kellett egy dalrészletet énekelni. Mindezt azért, hogy megállapítsák tényleg megy-e, továbbá melyik hangnembe rakjanak...
Szopránokat és fiúkat keresnek kórusunkba Budapesten (korosztály: 18-35)!
"Amire kíváncsiak vagyunk: neved, korod, telefonszámod, emailcímed, hangfajod, zenei előképzettséged.
Előny, de nem feltétel a zenei előképzettség, kottaolvasás, kórustapasztalat."
Bővebb információk és elérhetőség ezen az oldalon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!