Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Színésznő szeretnék lenni,...

Színésznő szeretnék lenni, hogyan? 11/L

Figyelt kérdés

Régebben is gondoltam erre, de most tényleg ehhez van kedvem.Szerintem jó lennék ebben, de nem tudom, hogyan kezdjek neki annak, hogy majd feltekintsenek rám.Optimista vagyok, ha kitűzök valamilyen célt magam elé, akkor azt megcsinálom.Persze nem 11 évesen akarok híres lenni, de ott van China Anne McClain, aki a Zseni palántákban szerepelt, és énekel is.És ő is csupán 13-14 éves lehet kb.

Ez az álmom, szóval szerintetek mit tehetnék álmom elérésének érdekében?

2012. aug. 10. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Pl. az én gimimben volt színjátszó szakkör, kezdetnek úgy is csak így tudsz vele foglalkozni. Aztán később majd el tudsz igazodni (segítenek a tanárok).
2012. aug. 10. 15:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! :)
2012. aug. 10. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Járj különórákra, tanfolyamra, készülj a felvételi a Színművészeti Egyetemre :)
2012. aug. 10. 15:46
 4/7 A kérdező kommentje:
A Színművészeti Egyetemre milyen nehéz bekerülni?
2012. aug. 10. 15:52
 5/7 intrepid ***** válasza:
Nehéz, de nem lehetetlen. De ha nem sikerül, vannak még szinitanodák. Pl. Esztergályos Cecília, de más is foglalkozik ilyennel. Sok elismert színművész kikerült ilyen műhelyekből.
2012. aug. 10. 16:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké.:) Meg fogom próbálni.
2012. aug. 10. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Dráma tagozat a gimiben, majd színművészeti egyetem. Addig járj színházba, énekelj és táncolj sokat, járj énektanárhoz, az általános iskolában színjátszó szakköre. Szerepelj minden lehetséges dologban, legyen az az október 23.-i vagy március 15.-i műsor. Járj vers és prózamondó versenyekre.
2012. aug. 10. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!