KIZÁRÓLAG FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! Szerintetek van fiú és lány között barátság?
Igen van.
Aki olyat mond, hogy nincs, csak annyit jelent, hogy az illető személy nem tud úgy viszonyulni a másik nemhez és általánosít, amikor ez távolról sem igaz.
Nekem is volt 1-2 lánybarátom.(19/f)
Biztos van, csak nem nálam. Nőkkel ritkán találok közös hangot, közös témát, márpedig barátságok elsősorban közös érdeklődésből születnek.
Más kérdés, hogy a bulipartner meg az ivócimbora nálam nem tartozik a "barát" kategóriába. A barátnak nagyon kell tudnia valamit, hogy barátnak neveztethessék.
Abszolút létezik.
Haverom elég sok van, fiúk és lányok is.Barátom csupán kettő, az egyik férfi, a másik nő, talán vele állunk közelebb egymáshoz.Egy nővel szerintem jobban el lehet beszélgetni mélyebb témákról, kaphatóbb a szellemi időtöltésre, egész egyszerűen más a világképe.Bár lehet ez nálunk azért van mert ő idősebb 6 évvel.
ÉN 19/F Ő:25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!