Szerintetek (is) kamu-e a személy, akiről leírok pár észrevételemet? (egy lányról lenne szó)
- chat.hu-n beszéltem vele
- semmilyen adatot nem adott meg
- elég sok fizikával kapcsolatos témában jártas (ezt írásban bizonyította, persze ott a Google...)
- Skype-on leírt magáról elég sok mindent (de ugyanazt is írta már párszor, szóval lehet lapra/dokumentumba jegyezte magának)
- amerikai, de tud magyarul és németül (Google Fordító is lehet)
- amikor ma találkoztam volna vele, (persze, tud vezetni is, stb...) baleset érte, de ezt egy rokona közölte velem skype-on, akinek én vagyok az egyetlen partnere ott.
ez szinte biztos, hogy kamu, nem?
(képet is küldött, de csak 1-2-t, akárhonnan tölthette, bár tájképet, ahol járt is sokat küldött, de ő egyiken sincs rajta. azért googleban a felét megtaláltam, de mondjuk egyszer írta, hogy fele csak sablon, ahova szivesen elmenne velem)
ami talán a legfurább, hogy az unokatestvére "cousin" írt rám skype-on, de, ilyet mióta ír egy német? (még a Google sem így fordít:)
- nehezen talalni meg teged
- hozad ment ***** ma volna
- vagy te aza *****?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!