Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez az új "kik látták"...

Mi ez az új "kik látták" opció a facebookon? Hogy tilthatom le, hogy lássák, miket láttam már?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
kamu
2012. aug. 8. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Mi kamu ??

Én magam látom, hogy egy csoportban a bejegyzéseket én és még kik láttunk, óra-perc is ott van mellette.

2012. aug. 8. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez engem is kiakaszt. Már kb nincs kedvem megnézni senkit. Mondjuk nem tudom mennyi kamu van benne tényleg, mert elvileg nem lehet ilyet...
2012. aug. 8. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt hol lehet megnézni???
2012. aug. 8. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem elég hasznos, hiszen tudják az ismerőseid, hogy elolvastad-e az üzenetet, vagy sem, és te is ugyanezt róluk, így könnybb tisztázni a tévedéseket, és kiszúrni a hazuokat

akinek nincs rejtegetnivalója, az nem tart ilyesmiktől :P

2012. aug. 8. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen alkalmazások amikre azt mondják hogy megmutatják hogy kik látták az adatlapodat meg hasonlók de de a facebook programozói egyértelműen kijelentették hogy erre nincs opció és ezek az alkalmazások csak random szemezgetnek az ismerősökből vagy azokból akiket a rendszer felajánl ismerősöknek mert van közös ismerősötök vagy egy iskolába jártatok vagy ilyesmi.
2012. aug. 11. 12:20
 7/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, a kérdésem nem erre vonatkozik, ahogy már írtam is.
2012. aug. 11. 17:11
 8/8 anonim válasza:
Ez csak néha jön be, de véletlenszerűen dobja ki mindet!
2012. szept. 28. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!