Mi a véleményetek erről a lányról? Azért ne olyan durva kommenteket léci
Az a véleményem, hogy nem látok belőle semmit.
De nem is szívesen írok. Pont most késeltek meg a városomba két magyar gyereket...ezek után nincs kedvem elemezgetni. :(
szerintem meg helyes arca van a lánynak, látszik, hogy a képek között vannak olyanok amik gondolom nem mostaniak... ahol vékonyabban néz ki ott jobban néz ki, ahol kövérebb ott kevésbé...Szerintem egy kis szolid smink is sokat segítene...
Amúgy nektek meg mi bajotok van azzal, hogy cigány, észnél vagytok?? Meglátjátok, hogy valakinek barna a bőre és akkor rögtön megy a fikázás, meg az utálkozás? Kérdező, te meg ez a lány vagy vagy pedig csak önkényesen kipakoltál valakit, hogy mások itélkezhessenek felette??? Mert ha az utóbbi történt akkor az bűncselekmény!
Hasonló korúak szoktak undorító plázap.csa képeket kitenni. Szerencsére amint látom a lány ilyen téren normálisan gondolkodik. Valaki írta hogy sminkelhetne... szerintem teljesen felesleges. Aranyos lány, nem is baj, hogy ilyenkor még nem egy pár évvel idősebb nőt látják benne.
Ami a külsejét illeti, mint mondtam nincs rászorulva a sminkre, talán a hajával kezdhetne valamit mert kócosnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!