Jobb lenne Magyarországnak ha kommunizmus lenne?
Utolsó:Én sem vagyok az,kommunizmus Magyarországon NEM VOLT!Csak és kizárólag szocializmus.
A sok agymosott disznómagyar természetesen fel sem tudja fogni a világ legegyszerűbb dolgainak működését.
Üdv:Egy független,különböző honfitárs.
ja tudjuk, kommunizmus soha sehol nem lesz és nem is lehet, de tűzzel vassal kűzdeni kell érte.
egy disznómagyar nem különböző honfitárs
Ez már szerintem politika kategória. És Magyarországon szocializmus volt, és nem kommunizmus.
A kérdező kérdéséből pedig hiányzik egy vessző.
Gyerekek, ez a "kommunizmus sosem volt Magyarországon" érv annyira gyenge, ócska és ezerszer átrágott, hogy az valami marha nagy vicc. A kommunizmus mint tudjuk egy utópia, magyarul sosem teljesülhet. Na már most, ha valaki a lehetetlenért küzd, az már önmagában káros egy országra nézve. Olyan célért áldoznak be mindent, amit nem is lehet elérni és soha nem is akart SENKI elérni. A bolsevikok magukat 1917 után kommunistának nevezték, ez terjedt el a köztudatban, így az ő ideológiájukat szokták az esetek 99%-ában kommunista névvel illetni, persze ehhez a marxi agymenéshez alig van köze, ez egy másik agymenés. Ettől még ezt hívja a köznyelv kommunizmusnak, szóval fejezzétek be a grammarnáciskodást, mert orrbab.szok valakit.
(Proletárforradalom --> proletárdiktatúra (=szocializmus, csak más névvel) --> kommunizmus.... most komolyan, aki ezért az eszméért küzd, legyen bármelyik állomásban, az nem kommunista?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!