Mi volt a legrosszabb dolog amit tettetek eddig az életetekben? Utána megbántad?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 19:25
11/15 anonim válasza:
Átmentem egy másik egyetemre, mivel a szülők nyüstöltek, hogy miért szerzek ketteseket a BME-n. Azóta már lediplomáztam egy jó sz@r szakon.
12/15 anonim válasza:
hogy nem töltöttem elég időt a csodálatos nagyszüleimmel. 4 éve haltak meg, sztem azóta nem léptem túl a dolgon igazán. ezt örök életre bánni fogom, és még csak helyre sem tudom hozni. minden nap gondolok rájuk, bármit odaadnék, ha csak még 1 napot velük tölthetnék. :(
13/15 anonim válasza:
Megcsalás, megütöttem anyukámat (mikor meg akart ütni), a kutyámon töltöttem ki a dühömet. A megcsalást nem bántam meg különösebben, nem szerettem igazán a pasit, a mostani barátomat sosem csalnám meg. A másik kettőtől viszont most is undorodok, hogy hogy tehettem ilyet.
14/15 anonim válasza:
Bíztam valakiben ezredjére is, akiben nem kellett volna. Minden alkalommal megbánom...
15/15 anonim válasza:
Igen, ez a bizalmas dolog ismerős. Nekem sem kéne, de a szívem...
Anno lefeküdtem egy régi tanárommal, ezt is bánom, de akkoriban halt meg az egyik szülőm és hónapokig padlón voltam, ő meg szeretett, és hát... ha a megmaradt élő nem piált volna és tett volna rám magasról... talán nem sodródok a karjaiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!