Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az oldalró...

Nóniusz18 kérdése:

Mit gondoltok erről az oldalról? artistictranslation. Wordpress.com

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem blogot írni, amely a műfordításaimat foglalja magába.Érdekelne a véleményetek, hogy érdemes-e továbbra is foglalkoznom ezzel?

2012. aug. 2. 09:46
 1/2 anonim válasza:
Sztem jó kis blog, írd nyugodtan, egy jó hobbi!
2012. aug. 4. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak az első fordítást olvastam el, de szerintem érdemes tovább foglalkoznod vele, főleg ha ilyesmivel szeretnél később foglalkozni. Vagy akár kikapcsolódásnak is jó.

Én is szoktam fordítgatni, mondjuk főleg csak dalszövegeket, aztán feltenni a netre, és néha kap is az ember visszajelzést, hogy itt-ott nem pontos a fordítása, vagy lehetne valamit frappánsabban is fordítani, szóval szerintem érdemes a neten is publikálni őket. :)

2012. aug. 4. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!