Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hívtátok már fel barátnőtök...

Ti hívtátok már fel barátnőtöket vagy ő titeket azért, hogy elmondja milyen jót szexelt az este? Ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés

Barátnőm felhívott, hogy elmondja, hogy egész éjjel keféltek (ezt a szót használta)és, hogy nem is ő milyen fáradt. Csak annyit mondta neki, hogy jó neked aztán tereltem volna a témát. Én nem szoktam a szexuális életemről beszélni, meg meghallgatom a másikat de egyáltalán nem érdekel.

Ez a nő nagyon sokszor beszél erről és a legjobban az zavar, hogy nem azt mondja hogy szerelmeskedtünk vagy szexeltünk, hanem keféltünk, dugtunk.

Szeretem ezt a csajt nagyon, de néha már sok belőle ez az "alpári" beszéd nem nagyon tetszik nekem. Úgy érzem, hogy ő egy normális tanult emberrel el sem tudna beszélgetni, mert nem tud szépen beszélni és nem csak a csúnya szavakra gondolok. A párom már sokszor mondta, hogy nagyon közönségesen viselkedik de eddig nem nagyon vettem észre, csak mostanában, hogy ritkábban találkozunk.

Valahogy finoman meg kéne neki mondanom,hogy változtatnia kéne a beszéd stílusán, mert 30 éves nőnek nem így kéne beszélnie. Hogyan tegyem?

2012. júl. 31. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak remélem hogy a barátnőd lenéző,alpári viselkedése egyszer visszájára sül el. Egyszer emberére akad,aki nem fogja tűrni a lealázó stílusát.

Én eleve végig sem hallgatnám az ilyen "dugtunk,keféltünk" témát. Nem érdekelne,és a stílusa sem jönne be.

Én ezt csinálnám a helyedben ha telefonálna.

Felvenném a telefont,kedvesen beleszólnék. Ha rögtön jönne a "dugtunk" szövegével, azonnal a szavába vágnék

" Mónikám! Ez a téma nem érdekel. Vagy beszéljünk másról vagy leteszem a telefont."

Ha csak azért is nyomja tovább a kefélős sztorit,simán letenném a kagylót. Mivel a barátnőd primitíven egyszerű nőcske,így párszor még próbálkozni fog,hogy csak tudjon a dugásról beszélni (gyanítom,hogy te vagy az egyetlen aki türelmesen végig hallgatja) Minden egyes alkalommal letenném a kagylót,nem hallgatnám végig. Vagy megsértődik (akkor 1 gonddal kevesebb, akaratlanul is megszabadulsz egy kellemetlen alaktól) vagy abbahagyja a témát.

Csak megjegyzem,hogy jó ha tudod,hogy az emberek sokszor azokra is hasonló véleményt mond,aki csak egy ilyen ember mellett áll.

Gondolj bele, amikor a barátnőd előadja magát idegeneknek az alpári viselkedését,te meg csendben ott állsz mellette,tudván,hogy micsoda pofátlan a barátnőd,és majdnem te kérnél elnézést, de a többiek rögtön azt a következtetést hoznák meg,hogy ha az egyik ilyen bunkó,bizony a másik is. (mert ugye egy normális ember szóba sem állna egy ilyennel)

2012. júl. 31. 11:33
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es én is ettől félek, hogy rólam is ilyen véleménnyel vannak ő miatta

Két barátnő már teljesen elfordult tőle gondolom ez miatt, de ő nem magába keresi a hibát hanem a másik kettő csajt szidja.

Mint már más is írta, nem boldog, legalábbis azt mondja, hogy neki sz.r élete van, a barátjával már majd 10 éve hogy együtt vannak de sehova nem jutnak, a srác is elég tapló féleség. A közvetlen környezetünkben és barátainknak már mindnek van komoly kapcsolata haladnak szépen előre, együtt laknak, nekem már van egy kislányom is, két csaj mostanában fog szülni és csak ő van így "lemaradva" ez látom, hogy őt nagyon bántja, de csak azért hogy vele több időt töltsek nem fogom a családomat hanyagolni.

Volt egy kedves intelligens férfi aki udvarolni akart neki, annyira örültem, hogy majd most sikerül neki is a férfi elhívta kávézni, ez meg -kávézni jaj ne nevettess már nem vagyok és úri lány, kész vége itt is elvágta magát.

Legközelebb majd elmondom neki, hogy változtatni kéne a viselkedésén, remélem meg is hallgat.

2012. júl. 31. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!