Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismertek olyan srácot, akire...

Ismertek olyan srácot, akire illik az alábbi leírás? Mi a megoldás az ilyen helyzetekben?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi (28), aki nem tudja/nem meri kifejezni az érzéseit. Hideg logika az egész ember, olyan, mint egy 186 centis jégcsap. Poénokat imád durrogtatni, de mélyebb témákat nem nagyon szeret feszegetni.

E-maileket, sms-eket és telefonbeszélgetéseket tekintve ugyanaz a helyzet: se egy köszönés, se egy kérdés, csak 3-4 szóban a száraz tények közlése és pont.

Nagyon agresszíven tud néha reagálni, hirtelen felhúzza magát a legapróbb dolgokon.

Kezdődő kapcsolatról van szó, nagyon szimpatikus ezek ellenére, de ezzel az oldalával nem tudok mit kezdeni.

Úgy érzem, sosem tudnék neki megfelelni úgy, ahogy vagyok, mert mindig találna bennem kivetnivalót.

Azt mondja, szeret velem lenni, és láthatóan jól is érezte magát, de mindezek ellenére egy 2 lábon járó görcs.

Mit tehetek ebben a helyzetben? Ha mindent beleadok, fel lehet olvasztani a jeget?

2012. júl. 30. 14:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap egy teljesen semleges témáról beszélgettünk, és láttam rajta, hogy feszült. Egy széken ült, odamentem mögé, elkezdtem masszírozni a vállát, és a fülébe súgtam, hogy lazítson, meg hasonlók. Erre felállt, és csendre intett. Baromi megalázó volt. Mit kellett volna lépnem abban a helyzetben?
2012. júl. 30. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

ha problémák gyötrik, nem egy masszírozás fog segíteni rajta.

Egyékbént a leírásod alapján én nem kezdenék vele. Komoly gondok vannak vele, amin megfelelő türelemmel, lehet, hogy tudnál segíteni, de kérdés, kell-e ez neked.

Ha egyébként nem FÉLSZ tőle, akkor megérhet néhány hónap türelmi időt. De akkor tényleg legyél türelmes, ne erőltess semmit.

2012. júl. 30. 16:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Ez igaz. De ha megkérdezem, hogy bántja-e valami, természetesen azt válaszolja, hogy semmi.

Különben sem kérdezgethetem állandóan, mert a már fárasztó mindkettőnknek.

2012. júl. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!