11/16 anonim válasza:
Nem keverek semmit, tudom hogy pl. katonák között is akadnak melegek de nem véletlen hogy a balettosok között több van.
12/16 anonim válasza:
Nézd meg a Billy Elliotot, pont arról szól, hogy mindenki melegnek nézi, közben nem az.
13/16 anonim válasza:
Egy részük az, de látásból ismerek 2 balett táncost, és mindkettőnek nagyon csinos barátnője van!
14/16 anonim válasza:
17:57 Azért ennél egy kicsit összetettebb a mondanivalója :) Igazából az, hogy nem meleg, csak implikálva van, ami nem is csoda, mert a valóban létező balett-táncos, akinek az élettörténete a filmet inspirálta részben, nagyon is az :)
Persze ettől függetlenül igazad van, vannak heteró balett-táncosok - de azért ez nem véletlenül létező sztereotípia.
15/16 anonim válasza:
Menjetek el egy balett előadásra és figyeljétek meg a férfi táncosokat. Aki szerint lányos a mozgásuk, az próbálja meg hipp hopp a levegőbe emelni a barátnőjét és még tartsa egyenesen a hátát is ha bírja. Kb. annyi meleg balettos fiú van, ahány meleg ügyvéd, vagy orvos férfi. Ne azzal foglalkozzatok, hogy bzik-e vagy nem, hanem hogy iszonyú jó dolgokat csinálnak a színpadon.
16/16 anonim válasza:
14-es, igazad van, többről szól a film, de gondoltam, most itt nem részletezném, mert a kérdezőt konkrétan ez érdekli, ha meg esetleg tényleg kedvet kap a filmhez, nem spoilerezném ide az egészet. Ettől függetlenül igazad van. Hogy kinek az élete ihlette, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!