Van itt valaki akit letiltottak a faceről vagy töröltek és olyan embertől akitől nem vártátok?
Engem már tíltott le lány facebookon, azért mert a barátja féltékeny volt rám, és megkérte őt.
26F
2-3 éve egyik ismerősöm tiltott le, majd törölt msnről. Azért, mert összejött az exével, akit zavart, hogy a srác az én vállamon sírta ki magát szakításuk után, és féltékeny volt. Alaptalanul, ugyanis nekem akkor már 2-3 éve volt barátom.
3 hónapja pedig egy csaj ismerősöm törölt fészbúkról. Ő és a (mostmár ex) barátja egy társaságba jártunk. Szakításuk után a sráccal jóban lettem, folyton mellette voltam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a csaj eltűnt az ismerőseim közül (mondták, hogy van fent nála egy kép, amit nézzek meg - így derült ki, hogy tiltott). Fogalmam sincs, hogy miért törölt, hisz nekem 5 éve van barátom, a csaj egy másik srácért dobta a barátját, és én soha egy rossz szót nem szóltam rá. Dehát, ez van, nem ütött szíven. :) 3 hónapja is nem találkoztam vele, már nem jár közénk.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!