Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok és Férfiak! Hogyan...

Marci85 kérdése:

Lányok és Férfiak! Hogyan boldogultok Budapesten?

Figyelt kérdés
Másfél éve kerültem fel Budapestre munka miatt. Nem ismerek senkit, ráadásul a melóm is magányos(programozó). Munkatársakkal nem lehet elmenni sehová. Biztos vannak hasonló helyzetben lévő emberek. Se barátnő se baráti kör. A baráti köröm szanaszét van a világban. Lassan az megörülők az egyedülléttől...

2012. júl. 26. 08:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
A magány ellen tartsál macskát.
2012. júl. 26. 08:12
 2/12 Renesmee18 válasza:

Hát nem tudom, hogy milyen a helyedben lenni, mert én itt születtem, a barátaimat az iskolából ismerem...

De szerintem ha elmész egy koncertre nagy szabású bulikra, akkor ott ismerkedhetsz :D

Remélem összejön. :)

17/l

2012. júl. 26. 08:13
 3/12 Pj0tr válasza:

Mi köze ennek a szerelem szex kategóriához?

Egyébként pedig mozdulj ki. Programozóként azért még annyira rosszul sem kereshetsz, hogy ne tehessed meg.

2012. júl. 26. 08:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki, így van. Ne kockulj egész nap.
2012. júl. 26. 08:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Keress munkát máshol, és amint tudsz, költözz élhetőbb városba, addig pedig ne legyél már ilyen hülye, egy igazi kocka el tudja foglalni magát szabadidejében is, hobbiprojektek, PC-s játékok, filmek, sorozatok, stb.
2012. júl. 26. 08:38
 6/12 A kérdező kommentje:

1. Állatot nem tartok panelban....(ez nem megoldás a problémára)

2. Szoktam olyat csinálni!

3. Ezt a rész olvassák a legtöbben, külön az egyéb kérdésbe tettem!

4. Sokan mozgok, csak egyedül. Úszni járok, sétálok, néha lemegyek a dunaparta. Havi 1-2 szer elmegyek bulízni.

5. hétköznap este azt szoktam csinálni. Csak változtatni fogok rajta. Adok egy kis idő magamnak. Utána iránya város, ahol tanultam...

2012. júl. 26. 09:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Most gyorsan meg kellett néznem a "saját kérdések" kategóriát, hogy nem-e én írtam ki. :)

Nem egyszerű, s az ember a kor előre haladtával nehezebben nyílik meg, nehezebben talál új barátokat.

De biztos van érdeklődési köröd.

Vannak jó kis "szakkör"-ök, önképzők, esetleg tanulhatsz nyelvet csoportban, vannak egyéb klubbok, járhatsz edzőterembe/szabadba bringázni/futni stb., önkénteskedhetsz.

Sokáig nem zavart az egyedül lét, hiszen úgy gondoltam, időre van szükségem, míg megszokom a várost, nem tévedek el, de amikor el akarsz menni színházba és nincs kivel... na ekkor döntöttem úgy, hogy elég volt, megpróbálok barátokra szert tenni.

A véletlenek játéka, hogy közben régi osztálytársakkal, évfolyamtársakkal is összefutottam, így lassan, de biztosan lépdelek előre.

Nem régiben ismét elővettem a fényképezőgépemet és elkezdtem kattingatni. A jó időben turistává válok Pesten és az ő szemükkel/más szemmel nézem a fővárost. El is határoztam, hogy hobbiként keresek valami fotós tanfolyamot.

Sok sikert Neked is! :)

2012. júl. 26. 10:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Hasonlót fogok én is csinálni, fel fogom hozni, azokat a dolgokat, amiket szeretek, utána majd meglátjuk hogy tovább.

És irány egy angol tanfolyam.

Ezt hívják felnőtté válásnak. Ahogy végig nézek a szüleimen, ők is szinte csak egymásnak vannak.

Köszönöm a válaszod.

2012. júl. 26. 11:18
 9/12 anonim ***** válasza:
én is elég nehezen, tavaly kerültem fősulira. nincsenek barátaim, de hosszú a sztori. az a mákom, h a legjobb barátnőm is felköltözik, így (talán) nem leszek egyedül. mellesleg be vagyok pánikolva, hogy nem lesznek barátaim később és ez emészt már hónapok óta. amúgy a párom is programozó :)
2012. júl. 26. 18:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Fősulin egyszerű, el kell menni velük 1-2 szer kocsmázni, akkor van beszédtéma, oldottak vagytok. Ez az ideális eset, itt kezdeni a sulit. Suli után feljönni nem jó dolog.
2012. júl. 26. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!