Lányok és Férfiak! Hogyan boldogultok Budapesten?
Hát nem tudom, hogy milyen a helyedben lenni, mert én itt születtem, a barátaimat az iskolából ismerem...
De szerintem ha elmész egy koncertre nagy szabású bulikra, akkor ott ismerkedhetsz :D
Remélem összejön. :)
17/l
Mi köze ennek a szerelem szex kategóriához?
Egyébként pedig mozdulj ki. Programozóként azért még annyira rosszul sem kereshetsz, hogy ne tehessed meg.
1. Állatot nem tartok panelban....(ez nem megoldás a problémára)
2. Szoktam olyat csinálni!
3. Ezt a rész olvassák a legtöbben, külön az egyéb kérdésbe tettem!
4. Sokan mozgok, csak egyedül. Úszni járok, sétálok, néha lemegyek a dunaparta. Havi 1-2 szer elmegyek bulízni.
5. hétköznap este azt szoktam csinálni. Csak változtatni fogok rajta. Adok egy kis idő magamnak. Utána iránya város, ahol tanultam...
Most gyorsan meg kellett néznem a "saját kérdések" kategóriát, hogy nem-e én írtam ki. :)
Nem egyszerű, s az ember a kor előre haladtával nehezebben nyílik meg, nehezebben talál új barátokat.
De biztos van érdeklődési köröd.
Vannak jó kis "szakkör"-ök, önképzők, esetleg tanulhatsz nyelvet csoportban, vannak egyéb klubbok, járhatsz edzőterembe/szabadba bringázni/futni stb., önkénteskedhetsz.
Sokáig nem zavart az egyedül lét, hiszen úgy gondoltam, időre van szükségem, míg megszokom a várost, nem tévedek el, de amikor el akarsz menni színházba és nincs kivel... na ekkor döntöttem úgy, hogy elég volt, megpróbálok barátokra szert tenni.
A véletlenek játéka, hogy közben régi osztálytársakkal, évfolyamtársakkal is összefutottam, így lassan, de biztosan lépdelek előre.
Nem régiben ismét elővettem a fényképezőgépemet és elkezdtem kattingatni. A jó időben turistává válok Pesten és az ő szemükkel/más szemmel nézem a fővárost. El is határoztam, hogy hobbiként keresek valami fotós tanfolyamot.
Sok sikert Neked is! :)
Hasonlót fogok én is csinálni, fel fogom hozni, azokat a dolgokat, amiket szeretek, utána majd meglátjuk hogy tovább.
És irány egy angol tanfolyam.
Ezt hívják felnőtté válásnak. Ahogy végig nézek a szüleimen, ők is szinte csak egymásnak vannak.
Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!