1/6 anonim válasza:
Nem nem normális, nem tudom ezeknek a nőknek a fejében mi játszódhat le. Kicsit szánalmas. 15 évesen is felfogom hogy egy gyerek nem lehet összetartó tényező, mert ha két embert már csak az kapcsol össze akkor a gyerek sínyli meg, nem? És előbb utóbb tuti kiderül ez az egész. Olyanról már hallottam hogy a boltokban a papírdobozos óvszereket átszurkálják tűvel, de ilyenről még nem. Az emberi hülyeség határtalan.
2/6 anonim válasza:
Ez nem újdonság. Rengeteg filmben is volt ilyen, régen is csináltak ilyet egyes nők (esetleg férfiak) stb.
Szóval én rezzenéstelen arccal olvastam végig a cikket. Bár az a kép, amin egy óvszerben van egy műanyag kisbaba (vagy embrió vagy mi az pontosan), nem volt semmi... Ott egy pillanatra nagyra nyitottam a szemem.
Egyébként nyilván nem normális, sem a viselkedés, sem az, aki ezt teszi.
4/6 anonim válasza:
Nem kattintok rá a linkre, mert nem szeretnék a VELVET.hunak +1 nézettséget adni.
5/6 anonim válasza:
Nem normális ,de sokkal gyakoribb mint gondolnánk!A gyógyszerszedés titokban való abbahagyása viszont sokkal gyakoribb trükk.
Sajnos elég jelentős a primitív buta nők (és férfiak) tábora akik azt hiszik gyerekkel odaköthetnek valakit maguk mellé. Néha be is jön a dolog ,ha a férfi elég pipotya és beletörődő fajta.
6/6 anonim válasza:
Megértem, ha valaki gyereket akar, de azért ez már bőven túlzás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!