Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyolcadik kerületiek! Mit...

Nyolcadik kerületiek! Mit szóltatok a Nyócker című filmhez?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból.:D nekem speciel nagyon tetszett,de nem vagyok pesti.:D

2012. júl. 25. 10:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nekem tetszett és sok igazság van a filmben a dolgokról. Én itt lakom a 8. kerületben mint magyar nem vagyok cigány, de tényleg itt rengetegen vannak és minden este megy itt a balhé. Én este csak azért érzem magam itt biztonságban mert szinte velük nőttem fel és elég jól ismerem már őket meg ők is ismernek engem. Azok akiket nem ismerek ők sem mernek velem kekeckedni mert bizony ismerik az én haverjaimat és velük aztán nem ajánlatos haragban lenni. Nekem a film tetszett. Bár aki nem idevalósi annak javaslom hogy még nappal is kerülje a környéket ha egy mód van rá.
2012. júl. 25. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!