Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti nem készültök ki mikor az...

Ti nem készültök ki mikor az egykori disco királyokat/királynőket nem látjátok többet?

Figyelt kérdés

Azokat akik mindig ott voltak minden buliban, szinte hazajártak, voltak valakik a helyen, millió Forintokat elbuliztak az évek alatt. Elkezdenek dolgozni vagy külföldre költöznek és onnantól nem látjátok őket az éjszakában. Így műlik el a világ dicsősége.

Én is dolgozok már de ugyan úgy lent vagyok minden pénteken szombaton buliban.

2012. júl. 24. 22:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
26, de ez lényegtelen, nagybátyám 44 autókereskedő és ezen a nyáron heti 3-4X lement minden héten Siófokra. 600 ezer nem takarta be amit ott elköltött idáig és akkor a benzint nem számoltam. De ez se fontos, csak a kérdés!
2012. júl. 24. 22:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Meghivnam a nagybatyadat a kocerajomba - nalam akar discokiraly is lehet! :D
2012. júl. 24. 23:20
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Én inkább attól félek, hogy a világ dicsősége a hozzád hasonlók miatt múlik el. Az olyanok miatt, akik 26 évesen még aszerint mérik az embereket, hogy hetente hányszor buliznak és ott mennyi pénzt költenek.
2012. júl. 24. 23:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen csökött kérdés ez! Kit érdekelnek a hülye diszkópatkányok hol isszák szét az agyukat meg hol nem? Miért kellene, hogy érdekeljen engem, hogy idegen embereket, akik nekem semmit nem számítanak már nem járnak egy kócerájba? Te jó ég.
2012. júl. 24. 23:28
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
A világ dicsősége úgy múlik el, hogy manapság 26 éves felnőtt emberek még mindig ilyen fogyatékos szellemi szinten állnak, hogy hányszor látja a kis bulis pajtásait beba.szni, nem pedig valami értelmes, fontos dolgot csinál. Ezért ekkora putri ez az egész ország, mert tele van ilyen szellemileg visszamaradott óriáscsecsemőkkel. Itt tartunk.
2012. júl. 24. 23:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülye kérdés, na de azért ne mondjátok már hogy 26 évesen az ember nem bulizhat a szabadidejében, akár minden hétvégén is. Nem mindenki akar egy lepukkant háziasszony vagy a férfi megfelelője lenni ilyen idős korában. Írta a kérdező hogy dolgozik, szabadidejében meg azt csinál amit akar. Pff, szánalom.
2012. júl. 25. 00:09
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

Ennél én még a kockaságot is magasabbra tartom. Te jó ég 26 évesen az a legfontosabb hogy disco napról napra, meg milliókat költeni erre, és ez érdem?! Ha nekem ennyi pénzem lenne, nem elinnám hanem gyűjtenék a saját házamra, életemre. Ezért nem sajnálom hogy én még soha nem jártam ilyen szórakozó helyeken

19/L

2012. júl. 25. 01:01
 18/20 anonim ***** válasza:
A nagybátyáddal is gond lehet, azért 44 évesen fiatalok között játszani az eszét, szerintem valami bibi van. Nem gond a bulizás, ha tényleg szórakozásnak fogod fel. Én egyik percről a másikra kinőttem a discoból.Nem vonzz, az emberek változnak, már szórakoztatóbb egy kerti grill party.
2012. júl. 25. 06:08
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Tudod, ez úgy szokott lenni, hogy egyes érett emberek már gondolnak a saját jövőjükre és nem szórják a pénzüket hülyeségekre. Ez a fajta érettség eljöhet akár 18 éves kor alatt is, de vannak emberek, akik még 40 évesen se tudnak komolyan és felelősségteljesen gondolkodni. Lehet, hogy ezek a volt diszkókirályok/nők már érettebben gondolkodnak. Én nem készülök ki, mert egyszerűen lesz@rom őket, és az összes diszkót a világon, mert én a szórakozás ezen fajtáját nem részesítem előnyben.
2012. júl. 25. 17:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Jézusom milyen szánalmas vagy, ha emiatt kikészülsz. Vegyél vissza a drogból.
2012. júl. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!