Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ifjúságsegítőnek megéri tanulni?

Ifjúságsegítőnek megéri tanulni?

Figyelt kérdés
Mivel nem hiszem, hogy fel fognak venni ezért nézegetem mire lehetne menni. Ez még érdekelne is. Vagy tudnátok olyat mondani aminek megéri tanulni? A pótfelvételin belül jelentkezem valamire. 19/L
2012. júl. 24. 09:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát... Csak tapasztalatból mondom, mivel én is olyat tanultam, ami érdekelt, és nem olyat, amire van kereslet: nem éri meg.

Nem lehet vele elhelyezkedni, ha el is tudsz helyezkedni, nem fognak megfizetni. A felsőfokú szakképesítések közül a pénzügyi, társadalombiztosítási képzéseknek van jövőjük, ezekre MÉG MINDIG van kereslet... Hiába nem érdekli az embert, ha meg akar élni, akkor alkalmazkodnia kell a (piaci) igényekhez.

2012. júl. 24. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!