Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen toleráns országok vannak?

Milyen toleráns országok vannak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Németország
2009. júl. 15. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

ezt még csak nem is értem.

hogy érted, hogy toleráns?

mivel szemben? homoszexuálisokkal, fűvel, más kultúrákkal, hülye kérdezőkkel szemben? Amúgy az éremnek mindig két oldala van. Az USA-ban pl. nyugodt szívvel felvonulhatnak akármilyen csoportok, akár a nácik is(ergo tolerálják őket) ugyanakkor agresszív külpolitika folyik (vagy folyt..). Most szerinted az USA toleráns vagy sem?

2009. júl. 15. 13:26
 3/10 anonim válasza:
65%
Az északi országok köztudottan toleránsabbak (Dánia, Norvégia, Finnország), de Svájcról is sok jót léehet hallani. Személyes tapasztalatom csak a finnekről van, távolságtartásuk ellenére igen barátságosak, segítőkészek és gyűlölködésnek nem sok nyoma van.
2009. júl. 15. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Pont amiket felsoroltál országokat, ott alap az hogy utálják a cigányokat. Csak ott sokkal de sokkal kevesebb van belőlük.
2009. júl. 15. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, Benelux + Skandináv országok vezetnek azt hiszem, de személy szerint déli országokkal sincs rossz tapasztalatom. Hát mi még ezektől fényévre vagyunk sajna.
2009. júl. 15. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az észak-európai országok a legtoleránsabbak liberalizmusukból fakadóan. Ott a melegek is házasodhatnak már vagy jó 20 éve...
2009. júl. 15. 17:18
 7/10 A kérdező kommentje:
homoszexuálisokkal, más kultúrákkal... :)
2009. júl. 15. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
A tolerancia mintaországa Kanada és a skandináv államok. Féloldalasan toleráns az USA (pl. a homoszexuálisokkal szemben nem az, de a feketékkel, sárgákkal és más bőrszínekkel szemben mostanában már az). Magyarország a közhiedelemmel ellentétben toleráns ország, Franciaországban és az északi országokban az ott élő kis számú cigány helyzete sokkal rosszabb.
2009. júl. 16. 05:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Svàjc.

Az öszes menekültet befogadjàk.

Beleértve törököket,albànokat,koszovoi àllampolgàrokat,de rengeteg olasz,szlovàk,jugoszlàv,portugàl ember is ide telepedett le.

Söt most megnyilt az ut a romàn,bilgàr és magyar embeeknek is(igaz nekik egyenlöre csak munkavàllalàsi szempontbol)

2009. júl. 16. 22:16
 10/10 anonim ***** válasza:
tudom hogy régi azt is hogy több éves de ... minden országban van toreráns ember én szerintem
2015. dec. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!