A legjobb barátnőm még? (FONTOS? )
Van egy lány akit kb. fél éve ismerek. Táncon ismerkedtünk össze , nagyon sokat nevettünk és hülyéskedtünk együtt. Aztán így pár hónap után legjobb barátnők lettünk. Aztán kiléptünk az akkori tánc iskolábol ,hogy majd átmegyünk jövőre egy másikba ami sokkal jobb és ketten fogjuk majd kezdeni ott.. Ez még suli időben volt és úgygondoltuk majd a táncok idején találkozunk.. Aztán így 1 héten 1szer vagy 2szer tudtunk találkozni ,mert sajnos ő másik suliba jár és messze lakunk egymástól. Mindig busszal szokott bejönni amikor találkozunk. Aztán ugye jött a nyár. Én nagyon vártam , mert gondoltam sokat fogunk találkozni meg ilyenek... De ez nem így volt.. Ezen a nyáron eddig 2szer találkoztunk. Neki meg ugymond több legjobb barátnője van. Van egy sulis legjobb barija meg vagyok én. Én vagyok ÁLLÍTÓLAG a legeslegjobb. De nemtudom ,mert ezek a remények a nyár folyamán teljesen szertefoszlottak.. Nem keresett telefonon nem is írt nekem sehol (facebook ilyenek pedig láttam csomószor ,hogy fent van) mindig én hívtam és írtam neki.. Sajnos a telefont kb. soha nem vette fel. Írni meg spha nem írt vissza ,mert ezt mondja : Azért mert telefonról nem jelzi vissza... De nemtudom ,mert énis telorol szoktam lenni álltalában és mindig kijelzi ha valaki ír... Na mind1 nem ez a lényeg.. A lényeg az ,hogy én nagyon féltékeny vagyok arra a 'sulis' legjobb barijára ,mert mindennap kiírják egymás üzifalára ,h : szeretlek szivem örökké <3<3<3 . Meg ilyenek. A másik csaj szinte már szerelmes belé. Nekem meg soha nem ít így semmit ki. : / csak én szoktam neki írni pl. ,hogy : dejó volt tegnap :) <3 . És akkor csak lájkolja és semmi komment ,h : igen igen <3 . És ez engem nagyon zavar ,mert a másik csajjal aki az állíólagos 'sulis' legjobb barija nyalják egymás seggét : / Engem meg így a nyári szünet folyamán egyszer sem keresett. Én már rákérdeztem arra a másik csajra ,h most mivan , de csak ennyit mondott : jajj nyugi te vagy a legjobb ő csak a sulis lb-m . Ekkor kaptam egy kis löketet ,h oké akkor minden rendben van... De nem!! Nemtudom avval a másik csajjal mindig együtt voltak ,mert velem meg nem is volt ideje talizni és ezért : bocsi de nemjo mert megyek az XY-hoz (a sulis lbhez -.-) meg ő is jon hozzam bocsi : ( <3
Aztán erre itt nagyon féltékeny kezdtem lenni.. És írtam errol egyik barinomnek aki aztmondta ,h hagyjam a p*csába ezt a csajt ,mert nem jelentek neki annyit mint o nekem. Nagyon is igaza volt..
De aztán egy masik barinommel dumaltam ahol valahogy a legjobb barim jött szoba és neki sajnos az első pillantástol nem tetszett ez a csaj ,merthogy olyan p*csa meg össze-vissza hazudozik!!! (Az elmeleti legjobb barim) . Aztán mondta nekem (a baratnom) , hogy csak kihasznal engem meg csak akkor vagyok jo neki ,hogyha nincs az a 'sulis' lb-je és hogy ezert nem keres.. Meghogy csak azert van veled joban hogy egyutt tancoljunk es ennyi és hogy mondhatnank azt is ,h : ha nincs ló jo a szamar is.. Nagyon igaza van valamiben ,mert igen nagyjabol ez a helyzet.... Meg eddig meg azt gondoltam ,h ha nem szeretne (a legjobb barim) akkor nem a kozos kepunk lenne a boritokepe a facebookon.. Ezt igy gondoltam a mai napig amig ra nem mentem az adatlapjara és a boritokepe a 'sulis' legjobb barinojevel volt es azvan rairva ,h : imadlak <3<3 . Holott amin egyutt voltunk ilyen nem volt rairva.. Most nagyon ugyerzem ,h valami nincs rendben.. Gondoltam rakerdezek evvel a dologgal kapcsolatban ,de aztmondta abaratnom ,h ugyis letagadja : s es mondjuk tenyleg biztos ,h letagadja..
Ja meg meg avval a lo szamar hasonlattal kapcsolatban ,h azt nem nagyon hittem el mostanaig ,mert hogy mar 2szer is elhivott ottaludni hozzajuk meg o is aludt nalunk.
De en mar nemnagyon tudom kinek hidjek.. Az elméleti legjobb baratnomnek akit fel eve ismerek vagy a barinomnek akit 8 eve.... Eddig meg szivem melyen a legjobb barinommel voltam de ma mar teljesen megvaltozott a velemenyem..
Mit tegyek szerintetek? Meg meg annyi ,h jovohet vasarnap mennenk plazaba.. De ilyen hozzaallassal lehet ,h lemondom.. Szerintetek? Milegyen? Kerdezzem meg tole a dolgokat? Vagy masoljam be a beszelgetest a barinommel? Nagyon kerlek segitsetek!!!!
Letszi normalis valaszokat és akik ugygondoljak ,h egy hulye kis tinip*csa sirankozik az ne irjon meg olyanok se akik csak leakarnak fikazni!!! Mert nemszeretnek veszekedni , csak egy normalis valszt ,h mitcsinaljak!!
Bocsi ,hogy hosszu lett meg bocsi a helyesirasi meg szovegbeli hibakert ,mert telefonrol nem nagyon konnyu irni :s
a válaszokat elore is koszi :)))
Ne haragudj, nem olvastam végig, de az első két bekezdésből lejött a lényeg.
Egy idő után rájössz majd, hogy nem az számít, hogy kire mondjuk, hogy a 'legjobb' barátnő. Az embernek vannak barátai, van aki közelebb áll, meg van aki kevésbbé. Attól, mert neki több olyan barátja van, aki közel áll hozzá, még nem jelenti azt, hogy te ne lehetnél fontos neki.
A 'legjobb' csak egy szó, ha a kapcsolatotok stabil, és számíthattok egymásra, akkor tulajdonképpen lényegtelen.
Köszi a válaszokat :)
1.: hát azért köszi.. De szerintem hogyha vegig olvastad volna mas lenne a velemenyed
2.: kössz ... Xd azert irtam le mert nemtudom eldonteni x)
3.: igen beszelhetunk privibe.. Mar irtam xd hogyha visszairnal jolenne : p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!