Fárasztó kérdés lesz de, pszichológus emberkék talán választ tudnak adni?
Figyelt kérdés
Párkapcsolati kérdés lesz, annak ellenére, hogy szingli vagyok, és ez a baj, eléggé unom ezt az állapotot. Talán azon is bizonytalankodom, hogy nem találom önmagam? Nem birok szembenézni önmagammal? Mert hiszek az amolyan eredeti dolgokban, a valódi emberi lélekben, és hányok az álarcos emberektől, akik észre se veszik, hogy álarcuk által nem képesek túl komolyan venni egymást(meg nyilván nem is akarják). Amúgy eleve kiskoromtól fogva nehezen beilleszkedő vagyok, és nem sok emberrel kapom a szót. A lényeg, hogy magányomban kezdtem elbizonytalanodni, hogy talán akik úgy mond "szerettek", de hidegvérrel eltaszítottam őket, talán ők voltak hamisak(eleve nem értem miért vonzok hamis embereket?). Kérdés kiírása közben beláttam, hogy talán csak az önbizalmamra kellene gyúrjak, és beilleszkedőképes legyek, mert az zavar, hogyha csak a hamis embereket vonzóm, az olyan mintha engem minősítene, ami idegesítő gondolat.2012. júl. 22. 09:21
1/4 anonim válasza:
pár önismereti könyvet lehet el kéne olvasni
2/4 Pietrosol válasza:
Szia!
Nem vagyok pszichológus,de a kiegészítésedben válaszoltál is önmagadnak!A többi meg szorgalmas önismerettel és javító célzatú munkával a te feladatod!
3/4 A kérdező kommentje:
bár nem azért írtam ki, hogy könyvekre uszítsanak, de gyakran felmérem magam, avagy mindig önmagamba nézek:) nem igazán tudom elképzelni, hogy egy ilyesmivel foglalkozó könyv mit segíthet, csak összezavarhat, bár ha lehetőségem lesz arra, hogy szert tegyek rá, akkor élni fogok vele:)
2012. júl. 22. 14:32
4/4 anonim válasza:
Valóban, olvass, menj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!