Az szerintetek gáz ha egy 27 éves pasi csak albérletben lakik?
Figyelt kérdés
Gyűjt rendes lakásra de meg nem jott ossze a megfelelő összeg.2012. júl. 21. 17:37
11/17 Diavolino44 válasza:
Olaszországban 30 éves kor alatt el sem jönnek otthonról, nem hogy külön lakásba lakjanak, még ha bérelt akkor is.
Aki azt mondja gáz azzal szóba se állnék...
27F
13/17 anonim válasza:
# 5/12: "Sokat kereshet ha fenn tud tartani egy lakást. Szexelj vele!"
:D
jól mondod,
Igen, lehet vele szexelni, csak ez tartott vissza?
Vagy van más is?
14/17 anonim válasza:
Apám 48 és a csajával (meg sztem nincs 40 éves) ugyanez a helyzet....
15/17 anonim válasza:
A mai világban nem gáz.Sőt,ez az átlagos.
16/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Sőt, tőlünk nyugatabbra az a megszokott, ha valakinek nincs saját lakása, hanem albérletben lakik. A kelet-európai népeknél figyelhető meg ez az "én házam - én váram - enyém enyém enyém" életvitel
17/17 anonim válasza:
Szerintem semmit nem vesztesz azzal, hogy nem jöttél össze v.kivel, aki gáznak tartja a lakóhelyedet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!