Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket vágtak már át boltban?

Titeket vágtak már át boltban?

Figyelt kérdés
Általában igyekszem odafigyelni,de ma siettem a buszhoz és nem néztem át a boltban a blokkot. Erre fel pont ma több olyan terméket is számláztak,amit nem is vettem meg,de már nem tehettem semmit. Nagyon felhúztam magam,hogy hogyan engedhetik meg maguknak az ilyesmit. Többször is előfordult már,de akkor mindig szóltam,és nyájasan bocsánatért esedeztek,hogy "véletlen volt". Már kezdem nagyon unni,hogy mindenhol igyekeznek átvágni az embert.
2012. júl. 20. 14:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem mondtam egy szóval sem, hogy számolnám, csak nézem, hogy kb mit húz le és az fedi-e a valóságot...

Egyébként NEM, soha nem is dolgoztam és ha rajtam múlik nem is fogok semmilyen boltban és képzeld volt részem nagy bevásárlásban.

Sőt, hetente van részem. Heti egyszer megyünk és akkor veszünk meg mindent.

Egy kocsit általában színültig pakolva...

2012. júl. 20. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!