Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket vágtak már át boltban?

Titeket vágtak már át boltban?

Figyelt kérdés
Általában igyekszem odafigyelni,de ma siettem a buszhoz és nem néztem át a boltban a blokkot. Erre fel pont ma több olyan terméket is számláztak,amit nem is vettem meg,de már nem tehettem semmit. Nagyon felhúztam magam,hogy hogyan engedhetik meg maguknak az ilyesmit. Többször is előfordult már,de akkor mindig szóltam,és nyájasan bocsánatért esedeztek,hogy "véletlen volt". Már kezdem nagyon unni,hogy mindenhol igyekeznek átvágni az embert.
2012. júl. 20. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de úgy, hogy az árcímkéket direkt a drágább cucc alá tették. vagy még kint volt az akciós ár, mini betűkkel meg hogy meddig meddig, aztán már rég lejárt...
2012. júl. 20. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Többször szerepelt már a blokkon más ár mint ami kiirva volt.

De mindig megnézem a blokkot,rászánom azt a cirka másfél percet,tudom mit mennyiért vettem,és ha nem egyezik,akkor ügyfélszolgálaton visszaadják a különbözetet.Még sosem volt probléma.

De többezres lenne a minusz ha nem nézném át.

Auchan,Cora ahol ezek leginkább feltűnnek.

2012. júl. 20. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
igen.. egyszer 6 éves koromban.. leküldtek a boltba anyámék gondolták, hogy mivel mindig oda járunk csak meg lehet bízni bennük.. hát mégsem. már nem tudom mennyivel kevesebbet adott vissza az eladó én meg akkor még kicsi voltam és nem számoltam meg a visszajárót.. most meg nemrég elmentem cigit venni és a csaj 500 ft-val kevesebbet adott vissza, én szóltam neki, erre a hülye meg egy ezressel többet akart visszadni..xd
2012. júl. 20. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Amikor még multikhoz jártam vásárolni, szinte minden alkalommal tapasztaltam, hogy mást számláztak, mint ami a terméken volt (és a számlázott ár valahogy, valamiért mindig magasabb volt, mint a cimkén szereplő). Nem mondok példát, az összesnél előfordult.

De 3 éve csak kisboltokba járok. Természetesen ott is előfordul, hogy más az ár, vagy rosszul ütik be, de sokkal ritkábban, és az esetek 90 %-ában tényleg csak tévedésből, nem szándékosan.

2012. júl. 20. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem három ezerrel . Nagyon sok mindent vásároltam,az előttem vásárló, gyerek alsó neműit nekem húzta le. Sajnos üzleten kívül vettem észre, mert sokalltam az összeget. Azóta számolok, mit veszek, mennyiért a pénztárnál már tudom kb menyit kell fizetnem. És meg tanultam hogy az el választó lécecskével el választom elől- hátul amit vettem.
2012. júl. 20. 15:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez tuti nem véletlen volt,mert itt nem beütik,hanem lehúzzák a vonalkódot. Azok a termékek pedig a blokk elején voltak. Arra jó volt,hogy most már mindenre jól oda fogok figyelni.
2012. júl. 20. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt csinálom, hogy vásárlás közben, még fizetés előtt kiszámolom, hogy körülbelül mennyire fog kijönni a végösszeg. Persze minél nagyobb a tétel, annál nehezebb ezt kivitelezni. Ha fizetéskor jelentős eltérés mutatkozik a gép által és az általam számolt összeg között, akkor alaposan megnézem a blokkot, mielőtt eljövök... Ha az összeg rendben van, akkor sem áll meg a fejben számolgatás, ugyanis a visszajárót is hasonló módon előre kiszámolom. Amíg a kasszás pakolássza a pénzemet, meg keresi a visszajárót, addig én kiszámolom, hogy forintra pontosan mennyinek is kell lennie (kiírja a kijelző is nagyobb multiknál).

Ezeket a lépéseket muszáj eljátszanom minden vásárláskor, ugyanis ott vágnak át ahol tudnak... Múltkor vettem Tescoban egy könyvet. Sosem veszek ott semmit, de ez olyan olcsó volt, hogy muszáj volt megvennem. 2000 forint volt a könyvre ráírva, majd a kasszánál felszámoltak 3500 forintot érte... Ha nem számolom ki előre, hogy a végösszegem mennyi lesz, akkor simán elsétálok onnan. Így "reklamáltam", odamentem az ügyfélszolgálathoz, és kifizették a különbözetet. Még egy 200 forintos kuponnal is kiszúrták a szemem.

2012. júl. 20. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Az egyik legdurvább az volt, amikor a Tescoban az előttem lévő nő 3 nutelláját velem számoltatták el...Teli volt a kosár, rengeteget fizettem, ezért akkor fel sem tűnt, hogy vettem 3 nutellát, amiből egy nyomorult kiskanállal nem ehettem...

A másik pedig Pesten volt a Matchba a Ferenciek terén. Amúgy is utálom azt a helyet, de közel volt a sulihoz, így oda jártam vásárolni. Vettem 4 kiflit, ez a hülye nő meg 40-et ütött be. Azt is csak később vettem észre.

2012. júl. 20. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Érdekes velem ilyen, hogy másét rászámolják még nem volt.

Mindig figyelem, hogy mit húznak le és mennyiért, a blokkot szinte soha nem is nézem meg, mert látom, hogy mennyi a cucc.

2012. júl. 20. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:
15,59 Szerintem te is a kereskedésben dolgozol,vagy még nem volt részed nagy bevásárlásban. Amikor vagy húsz tételt meg veszel,egy csomóan állnak előtted és már sietnél,meg nézném én azt hogy te hogy osztod szorzol,főleg ha még a gyereked is türelmetlenül siránkozna. Ugyan már!!
2012. júl. 20. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!