Hol lehet barátokat keresni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 17:55
1/5 anonim válasza:
Baratra lelni legalabb olyan nehez, mint tarsat talalni. Es kabe ugyanugy kell keresni. Egyszercsak ratalalsz. Nekem 12 eves korom ota nem volt igazi baratom. Most leltem ra 28 evesen, 1.5 ismerettseg utan jottem ra, hogy o a baratom.
Nehezebben talaltam ra, mint a paromra.
2/5 anonim válasza:
Talán úgy, hogy elkezdesz emberekkel őszintén és érdek nélkül együtt lenni. Megosztani önmagad és elfogadni a másikat. Jelen lenni az életükben és hagyni, hogy ők is jelen legyenek a tiédben.
...és végén engedd meg magadnak az érzést, hogy van barátod.
3/5 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem,hogy "hogy" hanem hogy "hol"
2012. júl. 19. 09:07
4/5 anonim válasza:
ez nagyon jóó kérdés. én is barátokat keresek. nem egyszerű barátokra lelni. hol laksz és hány éves vagy kedves kérdező? :)
5/5 A kérdező kommentje:
19 vagyok, hajdú bihar
2012. júl. 19. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!