Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek ha egy...

Lányok ti szeretitek ha egy fiú megvéd titeket bárkitől bármitől?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok 18 éves fiú, nincs barátnőm most, szakitott velem mert megvertem egy srácot nem gyengén mert nyomult rá és fogdosta, és még én voltam a hibás hogy mér kelett ennyire megaláznom a gyereket
2012. júl. 18. 14:50
 1/5 anonim válasza:

Szerintem: A lany hulyen ragalta le, de valoszinu, hogy elvezte, esetleg tetszett neki a gyerek.

de szerintem minden lany szereti ha a baratja, nem tulzottan de ovja.:)

2012. júl. 18. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

A lány is túlzásba vitte, de te is. Szóval nem lehetett volna elintézni?

A kérdésre a válasz: bizonyos határokon belül jól esik, de nem olyan szinen, hogy az már korlátozzon engem. Elég önfejű teremtés vagyok, ami azt illeti, és mindig is megvédtem magam :P

2012. júl. 18. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagy gáz van(erőszak), akkor nem árt. Ellenem amúgy nem szoktak ilyen atrocitásokat elkövetni, és nyomulni sem, mert nem vagyok egy világszépe :D sőt :D szóval a testem/külsőm a barátom helyett is megvéd :D
2012. júl. 19. 11:59
 4/5 anonim válasza:
Én imádom ha egy fiú megvéd engem, az olyan jó érzés. 16/L
2013. ápr. 13. 15:14
 5/5 Rami** válasza:
Hát ha valamitöl akkor igen de ha valakitöl akkor nem nagyon mert abbol verekedes lesz es hat nem nagyon szeretem ha a szeretett fium verekszik meg ha ertem is. De ha mondjuk meg akarnak eroszakolni vagy valami akkor neki orulok a legjobban ;)
2014. aug. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!