Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meleg vagyok. Ez most gáz?...

Meleg vagyok. Ez most gáz? Felvállaljam vagy ne? 17/F

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 04:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én már 14 évesen biztos voltam abba, hogy meleg vagyok. Egy 17 éves heteró fiúnak se mondják, hogy " Ááá nem biztos, hogy heteró vagy, lehet, csak nem találkoztál a megfelelő fiúval, várj még. "

Egyébként még ne vállald fel. Max 1-2 olyan barátot avass be, akikben tényleg megbízol. Nem kell rögtön fejest ugrani a dologba. Idővel majd kialakul és nem fog gondot jelenteni ez. Apránként kell kialakulnia ennek. Huszon évesen meg majd azon kapod magad, hogy már jó páran tudják és nem bántanak, nem fordulnak el. Bár ehhez olyan emberek is kellenek, hogy legyenek körülötted.

És valóban keress magadnak egy társat. De ne lepődj meg, ha rögtön nem sikerül. Főleg a mai tiniknél megy ez nehezen, legyen akár heteró vagy meleg. Csak ne bonyolódj alkalmi, egy éjszakás kalandokban. Válogasd meg, hogy ki az akivel tényleg kapcsolatot szeretnél. Egyébként meg, ha úgy vállalod fel a dolgot, hogy közben már van társad akkor nem fognak annyira kételkedni. Látni fogják, hogy valós a dolog.

Viszont dicséretes, hogy már ilyen idősen a felvállaláson gondolkozol! Sokan félnek ettől. Bár 17 évesen nem vagy elkésve ezzel, de azért sokáig ne várakozz. Nem 30 évesen illik beavatni a családot és a barátokat. :)

Üdv. 23 meleg f.

2012. júl. 17. 12:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy gáz. Ugyanolyan ember vagy mint a többi csak a farkar szereted nem a pinát:))

Bár van akiknek ez "gáz" dolog szóval szerintem nem muszáj felvállalnod magad. Mármint ne szégyelld magad de ne kürtöld szét mindenkinek mert magánügy. A szüleidnek és a legjobb barátaidnak elmondhatod...persze ahogy érzed.

2012. júl. 19. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Az előtt vállald föl, aki érdemes rá, és adsz a véleményére. A többiek pedig ne érdekeljenek. Aki kedvel, és a barátjának tart, így is úgy is fog, függetlenül attól, hogy melyik nemhez vonzódsz.
2012. dec. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!