JoC:HuN kérdése:
Mennyire kényelmes egy néptánc csizma?
Figyelt kérdés
Férfi néptánc csizmát készülök venni. persze magamnak.2012. júl. 12. 17:44
1/4 anonim válasza:
Az attól függ be van-e törve, és ki törte be.
Egy zsír új jóideig véresre fogja törni a lábad, de egy idő után idomul. Ha más törte be, akkor nehezebben idomul, de ugyanúgy feltörhet.
2/4 A kérdező kommentje:
kössz. használtat készülök szerezni, hogy védekezhetek a feltörés ellen?
2012. júl. 12. 19:27
3/4 A kérdező kommentje:
JA, és Mennyire idomul? vagy mennyire lehet betaposni? kényelmes lessz valaha?
2012. júl. 12. 19:50
4/4 anonim válasza:
9 éve táncolok és valami rengeteget volt lábamon csizma én pont ellenkezőleg szerintem nagyon kényelmes.Hátrány mikor egy nagy táncfesztiválon vagy amik nyáron vannak a 45 fokban szét rohad a lábad benne de ennek nincs köze a kényelemhez.De igen az előttem szóló véleményét osztom ha be van törve akkor jó! Amúgy ha pl tánc együttesben táncolsz érdemesebb szertárból beszerezni egyet mert azok be vannak törve és kényelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!