Megoszlik a bandánk egy csaj miatt?
Van egy baráti körünk a haverjaimmal akikkel rendszeresen eljárunk erre-arra. Nemrég lettem tagja kb. 3 éve ennek a társaságnak. A gond elöző héten kezdödött amikor elmentünk az éjszakába egyet és csatlakozott hozzánk egy lány aki régebb óta benn van a bandába csak mindig eltűnik ha pasija van. Most ugye nincs és újra ránkakaszkodott. Elég jóféle csaj gazdag és ehhez megvan az egója is. Mi havejaimmal folyton ugratjuk egymást és most sem volt ez másként ő erre kibeszélt a hátam mögött hogy mennyire fárasztó meg ez meg az vagyok. Pedig hozzáteszem alig szóltam hozzá szinte semmit és akkor is őt nem ugrattam.. Na azt ő már lelépett én nekem meg elmondták hogy mit mond rólam azt piásan írtam neki egy elég kultúrált levelet face-n hogy miért gondolja így meg stb. Nem válaszolt másnap meg haverjaimnak mondta hogy merek én ilyet csinálni meg mit képzelek magamról stb.
Haverok nekem adtak igazat de ugye az a baj hogy mindig jönni akar a csaj velünk mindenhova és én igy nem akarok. Mi a teendő ha nem lehet vele beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!