Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez szerintetek nem "undorító"...

Ez szerintetek nem "undorító" egy kicsit?

Figyelt kérdés

Van egy oldal, Interpals a neve, a világ minden tájáról származó emberekkel lehet rajta beszélgetni, amolyan beszélgetős oldal.

14 éves fiú vagyok, és igazából dumálni mentem föl erre az oldalra, nem párkeresés vagy valami, de attól függetlenül inkább lányokra írok rá, mert velük lehet beszélgetni olyan témákról is, amiről mondjuk osztálytársakkal nem akarok. (semmi durvára ne gondoljatok, csak szeretek néha másról is beszélni mint a kockaságokról, meg egyéb hasonló témákról..

Nincs profilképem ezen az oldalon, mert nem vagyok pózer típus, de bízok benne, hogy írásomból látják hogy nem valami pedofil vagyok, vagy hasonlók.

Egyik csajra ráírok tök kedvesen: Szia, Van kedved dumálni? *nevem* ,ezt néhol mosolygós fejekkel megtűzve, hogy kedvesnek tünjön, ha már a neten nincs hangsúly.

Ezt a levelet kaptam válaszul:

"szia,na nem akarok bunkó lenni,de van itt pár dolog,ami akadályoz abban,hogy beszélgessünk.

1,azért vagyok itt,hogy fejlődjön az angol tudásom,szóval nem értem mi okból kéne magyarokkal beszélnem, akiket amúgy egyébként is utálok./többséget/

2,általában azoknak írok vissza vagy azokkal barátkozom, akiknek legalább 3(!) képük van. nos neked egy sincs,amiből az egyéniség teljes hiányára következtetek. javíts ki, ha tévedek.:D

amúgy ,ha ezeken tudsz változtatni felőlem beszélgethetünk,mert általában nem vagyok ilyen bunkó és lekezelő,mint most és ezzel egyébként nem téged akartalak degradálni.csak elmondtam..."

A képei alapján normális csajnak tünt...de ezek után nem akartam vele beszélni, szóval kulturált keretek között közöltem ezt vele, majd szépen leblokkoltam, mert már így is eléggé felhúzott pár szavával...

Igazából csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek nem beképzelt, hazaáruló, lekezelő egy kicsit nagyon a csaj???

2012. júl. 12. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Kis hülye pitcsa.

Felesleges volt miatta ennyi írnod, nem érdemli meg az eset.

2012. júl. 12. 01:15
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Valóban kicsit bunkóra sikerült amit mondott de szerintem igaza van valahol. 2012 van, mindenki azt szeret amit akar, azért mert valaki ebbe az országba született még nem kötelező óriási nagy magyarnak lenni és minden más országot utálni. Másodszor valóban icipicit csak biztonságosabb olyanokkal beszélni, akikről legalább egy-két képet látsz. Főleg a lányoknak biztonságosabb. Lehet, hogy előtted mondjuk már ráírt pár bunkó, és olyan peches vagy hogy pont nálad lett elege. Lehet, hogy rossz napja volt. Gondolom te sem vagy tökéletes.
2012. júl. 12. 02:42
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

Ne foglalkozz vele, nem éri meg. Szerintem is bunkó volt és legyünk őszinték az érvei, amivel lerázott téged teljesen logikátlanok és az ő butaságáról és egyszerűségéről árulkodnak.

1. "nem értem mi okból kéne magyarokkal beszélnem, akiket amúgy egyébként is utálok./többséget/" Ez egyszerűen egy buta általánosítás, hiszen a magyarok között is éppen annyi értékes/bunkó ember van, mint bármelyik másik népcsoportban

2. "általában azoknak írok vissza vagy azokkal barátkozom, akiknek legalább 3(!) képük van. nos neked egy sincs,amiből az egyéniség teljes hiányára következtetek. javíts ki, ha tévedek.:D " - Én kijavítanám, hiszen annak, hogy ki hány képet tesz fel magáról semmi köze az egyéniségéhez. Nézzük csak meg a FB-on ezresével található, tükörben fényképezkedő kislányokról, amik számomra sok mindenről tanúskodik csak az egyéniségről nem.

3. "amúgy ,ha ezeken tudsz változtatni felőlem beszélgethetünk" - Miért kéne neked alkalmazkodnod egy vadidegen elvárásaihoz? Úgy tesz, mintha a beszélgetéssel egy nagy kegyet gyakorolna. Ugyan már ! Különben is, hogyan tudnál azon változtatni, hogy magyar vagy?

4. "mert általában nem vagyok ilyen bunkó és lekezelő,mint most és ezzel egyébként nem téged akartalak degradálni.csak elmondtam..." - Pedig sajnos nagy valószínűséggel mindig ilyen bunkó és lekezelő és ami a legszomorúbb az egészben az, hogy ezzel ő is tökéletesen tisztában van.

2012. júl. 12. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:

1# Az az igazság, hogy minden kérdésemnél ennyit írok, sőt máshol is :D rossz szokás :D

2# Egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes vagyok (javíts ki, ha tévedek), valamint azt sem, hogy nagy magyar legyen, és utálja a többieket...de azért..ilyen kijelentést, hogy ő utálja a magyarokat...azért...nem tudom..érdekes, hogy Svédországban, Amerikában, és a többi nagyobb országban is szinte minden háznál ott lobog a nemzetiszín zászló...Szerintem egy ember tisztelje a saját hazáját, és ne általánosítson..

+Ez egy nemzetközi oldal, mint mondtam, és gondolom miket mondd, amikor mások megkérdezik hol él...

3# Igen, nekem is pont ezek jutottak eszembe..Ugyanezek...Igaz, abban egyet értek, hogy tényleg nincs képem, és ma már veszélyes, főleg a csajoknak...de, mint mondtad, nem attól leszek egyéniség, hogy 25 képem van...sőt..ha mindenkinek van képe, csak nekem nincs? ;) Na jó, ez már csak érdekesség szinten volt :D

2012. júl. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!