Neked mi szerepelne a bakancslistádon?
- Eljutni Hawaiira és Kínába
- Egy dalmata és egy német dog
- Esküvő
- Kertes ház
1. Elázni egy kellemes kis esőben avval az emberrel akit a világon a legjobban szeretek...
2.Önzetlenül segiteni az embereken,és az állatokon is.
3.Boldog lenni
4.Szabad lenni
Am láttam a bakancslista cimű filmet és én is csináltam magamnak egyet,ez csak pár sor amit kiirtam belőle,de a többi is ilyen jellegű,nem nagyon a pénzre épül,inkább a mindennapi dolgokra...
"Én 18 évesen összeírtam magamnak egy 100-as listát arról, hogy mi mindent szeretnék átélni"
Ötvennyolc éves korodra meg rájössz, hogy a mostani társadalmi körülmények között az 5%-át sem lehet megvalósítani.
"Ötvennyolc éves korodra meg rájössz, hogy a mostani társadalmi körülmények között az 5%-át sem lehet megvalósítani."
24 éves koromra pedig rájöttem, hogy 13%-nál járok. Szóval szerintem csak annak nem sikerül elérnie a céljait, aki nem hiszi, hogy sikerülhet, és meg sem próbálja.
Néhány dolog, amit megvalósítottam: megtanultam négy nyelvet, tiszta szívből voltam szerelmes, van saját házam, és jó úton haladok az áhított könyvgyűjteményem felé.
Szerencsés vagy...
...amíg megvan az anyagi bázisod.
Kedves rajcziz!
Milyen dolgok szerepelnek Neked a bakancslistádon? Talán túl személyes az egészet megkérdezni, de azért mégis, nem adnál nekem egy kis kóstolót belőle? :) Ha gondolod, írhatod privátban is. Köszönöm!
"A semmiről kezdtem, és onnan küzdöttem fel magam."
Nos, nem tudom (és nem is rám tartozik), hogy merrefelé éldegélsz, de hazánkban nem túl gyakori, hogy valaki az egyetemi tanulmányai után egy-két évvel évi nettó 8-16millás keresethez jusson (amiből meg tud venni egy kis házacskát)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!