1/27 gelazso válasza:
a keresztyény egyház szítja ezt az ellenségeskedést.csak azok utálják a másságot akiket úgy neveltek hogy ök mindig passzoljanak valamilyen klissébe.
sajnos ez a szüklátókörüség jele. a világban sok haladó országban ez már egyáltalán nem téma.
2/27 anonim válasza:
Azért nem feltétlenül CSAK az egyház tehet erről,valaki anélkül homofón hogy vallásos lenne.Valamennyi köze az egyháznak biztos van a homofónsághoz,de azért nem kéne mindent arra fogni.Szerintem valakinél már csak azért van ez hogy utálják őket mert kisebbség és nehogy már jobb legyen az életük,miközben akik utálják őket azoknak romlik az életkörülményük a gazdasági válság meg a többi szar miatt.
3/27 anonim válasza:
Nem utálják, csak egyesek. A többségnek semmi baja velük. Akik viszont utálják őket, hangosabbak, mint a többség. Mint ahogy a villamoson is mindig a legprolibb utasok a leghangosabbak.
4/27 anonim válasza:
én azért utálom őket mert undorító amit csinálnak és teljesen természet ellenes ha végig megyek az utcán a fiammal akkor nehogy már azt lássa hogy két b@zi smárol meg kézen fogva mennek
5/27 anonim válasza:
Mert az emberekben az a sztereotípia él, hogy párt csak férfi és nő alkothat. Ami a világ rendje szempontjából nem is alaptalan, hiszen a szaporodás fenntartásához ez kell, ez a természetes. Engem személy szerint nem zavarnak, elítélem azokat, akik szélsőségesen meleggyűlölők.
6/27 anonim válasza:
Azért, mert ez nem természetes dolog. A génjeinkben is az van belekódolva: a férfi a nőt kívánja, a nő pedig a férfit. Amúgy felőlem lehetnek melegek, én nem irtanám ki őket meg ilyesmi...
17/L
7/27 anonim válasza:
Sári Vilmos, nem tűnt fel, hogy ezt már hányszor megkérdezték itt? Csak görgess lefelé...
8/27 anonim válasza:
Ha a génjeinbe az lenne bekódolva, hogy a férfi csak nőt szerethet, a nő meg csak férfit, akkor nem lennének melegek. De ilyen kódolás nincs. A többség viszont természetesen hetereo, mert így működik a világ. Viszont melegek mindig is voltak és lesznek is, amúgy semmi bajunk velük. Csak ők mások, mint mi. De ez még nem oka arra, hogy utáljuk őket. A vakok is mások például.
9/27 anonim válasza:
Vilikém, kiscicám! Ezt honnan veszed?
10/27 anonim válasza:
Az állatok között is megfigyelhető a homoszexualitás. Most próbáld egy oroszlánnak elmagyarázni, hogy (szerinted) ez nem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!