Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagy gáz, ha egy lány...

Fiúk! Nagy gáz, ha egy lány egyedül megy le a Velencei-tó partjára? Nem hiszitek, hogy nincs senkije és azért van egyedül?

Figyelt kérdés
Ha már ilyen jó idő van lemennék egy kicsit napozni a partra ! :) 18lány
2012. júl. 5. 21:54
1 2
 11/15 anonim válasza:

baromság...dehogy gáz.

engem is jópasinak tartnak, rendszeresn megkapom ,hogy szoknyavadász, olasz macho vagyok...-__-

közben emg se csajom, se semmi.

én is voltam jopárszor már egyedül strandon.

arra viszont még nemtudtam rávenni magam, hogy egyszer egyedül menjek bulizni..XD

21/F

2012. júl. 5. 22:29
 12/15 anonim válasza:

Mi lehet megyünk szombaton, de ez nem biztos. Csapódj hozzánk ha pesti vagy. Nem tudom hányan megyünk ha megyünk, még egyik srác nem írt vissza ezzel kapcsolatban. Egyenlőre csak ketten 1 lány meg én vagyunk a létszámban benne, de lehet lesz még egy fiú meg az ő barátnője és esetleg annak a barátnői. Írj privit ha érdekel, vagy írj ide és rádírok én holnap délig ha az nem késő.

27 f

2012. júl. 5. 22:42
 13/15 anonim válasza:

Gondolj bele, ha egyedül vagy, nincs senkid, akkor mindenhova egyedül mész.

Ha boltba, iskolába, bulizni, túrázni, koncertre, munkába nem gáz egyedül menni, akkor napozni is nyugodtan elmehetsz egyedül.

És ha valakinek nincs senkije? Akkor mi van? Legfeljebb rád hajtanak a fiúk a parton. Lehet nemet is mondani, ha nem tetszenek.

Ennyi.

2012. júl. 6. 00:15
 14/15 anonim válasza:
Én is egyedül járok majdnem mindenhova 19/f Nem gáz
2012. júl. 6. 10:36
 15/15 ava87 ***** válasza:

Bocs, én lány vagyok, de nem értem, mi lenne ebben a gáz. Ha megteheti, hogy megy, hülye lenne otthon főni a négy fal között. Amúgy el sem tudom képzelni, hogy valaki a strandon, tóparton azt figyelgeti, hogy ki kivel jött.

És különben meg, akkor mi van, ha valakinek éppen nincs senkije? Zárkózzon be, mert micsoda szégyen az? Ha sose mozdul ki, nem is lesz senkije.

2012. júl. 6. 13:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!