Aki leszokott már arról, hogy mindig mindenhonnan elkéssen, adna valami tippet, hogy hogy tudnék én is leszokni erről?
Nagyon unom, hogy mindenhonnan elkések! :( Fogalmam sincs, hogy hogy fogjak neki, hogy változtassak ezen. Hiába határozom el, hogy na mostantól időben indulok... Megint csak elkések. Járt már így valaki, aki aztán kimászott ebből?
Köszönöm a válaszokat!
Én leszoktam.
Minden találkozót fél órával előbbre írtam be a naptáramba, és úgy viselkedtem, mintha tényleg akkorra kéne odaérnem. Illetve még most is ezt csinálom. Így mindenhova kb. 5-10 perccel korábban érkezem meg.
Első: erre én is gondoltam, de mivel tisztában vagyok vele, hogy csalok, ugyan ott vagyok, ahonnan indultam...
Utolsó: Erre is gondoltam, de csak a saját órámat állíthatnám át, pl. az előszobait nem, mert más is látja, és sokszor nézek rá arra indulás előtt.
Hiába fontos ember, hiába fontos találkozó, valahogy mindig sikerül elkésnem! :( Nagyon rossz, mert sokszor emiatt történik valami rossz vagy maradok le valami jóról, fontosról. De még ennek tudatában sem sikerül odaérnem. :(
Na majd jobban igyekszem! Meg megpróbálom átverni magam a találkák időpontjával, hátha... :)
Köszönöm a válaszokat.
Én mindig megtervezem az indulást.
A lépések:
1. Hány órakor kell elindulnom, hogy tuti odaérjek?
2. Meddig tart a készülődés az indulásig?
3. Mikor kell felkelnem/elkezdenem, hogy legyen időm elkészülni?
A lépések között beállíthatod az órádat/telefonodat hogy figyelmeztessen az időpontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!