Mi a véleményetek arról, hogy tanárok miatt lett öngyilkos egy 16 éves gyerek?
Kedves Kérdező! Én tiszteletben tartom a te véleményed, de azért te elgondolkodtál már ezen akár csak egy icipicit is?
Veled soha nem üvöltött senki? Gondolom de. És öngyilkos lettél? Nem. És mért nem? Mert mentálisan egészséges vagy.
Ez a gyerek pedig beteg volt. Akár tetszik, akár nem. Aki képes végezni magávál azért, mert egy tanár JOGOSAN üvölt vele, az megölné megát bármi másért, pl. az utcán csúnyán néznek rá, anyukája kiabál, mert nem pakolt el, a barátai megbántják stb...
Velem milliószor üvöltöttek a szüleim, meg is ütöttek, nagyon sokszor ráadásul igazságtalanul. ÉS öngyilkos lettem? Nem.
Írtad, hogy jó persze, nem ezért, de lehet, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ez lehet igaz. De akkor ugyanúgy lehetett volna bármi más is.
MOst tegyük fel, hogy te otthon vagy. Bemegy valaki a lakásodba és elkezd gyújtogatni. A lakásban ott vannak a gyerekeid, a családod, és persze ugye maga az otthonod, amire vigyáznod kell.
Na most te mit csinálsz? Arra gondolsz, hogy "ki tudja, talán mentálisan beteg, és ha most kiabálok, akkor talán és leszek a 'gyilkosa'"?
Ugyan, ez eléggé nevetséges, te nem gondolod? NYilván te is mindent megtennél, nehogy bármi baja történhessen a családodnak. A tanár ugyanezt tette. Nem értem, mi a különbség.
Nem ártana néha gondolkodni. Én nem azt mondom, hogy ez a gyerek megérdemelte. Igenis sajnálom, mert ennek a gyereknek pszichológusra lett volna szüksége.
Üdv: Sx
Már megbocsáss kedves kérdező,de hány vées vagy?
Amúgy meg már válaszoltam,nem írnám le újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!