Melyik a kedvenc hónapotok az évben?
December - pláne ha a hó is esik, nagyon szép.. (:
Szeretem a karácsonyi bevásárlást, a sütés-főzést, a városban való sétálást, a díszkivilágítást, a hetente meggyújtandó gyertyás ünnepségeket, templomba is sokkal jobb ilyenkor eljárni, meghitt.. szilveszterkor meg szerintem megint bulizunk..(:
Szeptember - akkor van az iskolakezdés, sárgulnak a levelek, kicsit hűvösebb van és szép képeket lehet készíteni..^^
December és április
Előbbi azért, mert van egy feeling-je. A karacsonyi bevásárlás, karácsonyfa díszítése, sütés-főzés, a családdal eltöltött idő és persze a szilveszter -de csak a spontán, nem előre megtervezett szilvesztert szeretem.
Április - egyre hosszabb nappalok, melegebb idő, éled a természet, ekkor van a születésnapom is :)
A februárt viszont kifejezetten nem szeretem, olyan semmilyen az egész. Amilyen rövid, olyan hosszúnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!