Milyen város Győr?

Figyelt kérdés
Milyenek az iskolál, emberek , szép lányok vannak, stb az egész város milyen hangulatú?
2012. júl. 4. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:

én pesti vagyok, vagyis voltam 17 évig, most falun élek..győr habár nagy, meg végülis szép, nekem legalább olyan üresnek tűnik, mint a falu ahol élek.

de nemtudom, nekem minden magyar város üresnek tűnik pesthez képest, valahogy minden olyan nagy bennük, de nincsenek emberek akik kitöltenék..

2012. júl. 4. 14:10
 2/2 anonim ***** válasza:

hát nem a remények városa, szép, nagy, de igazából nem egy nagy durranás jó, ..sokkal jobb mint egy kis város, mivel több a látni való, több a kínálat nagyobb áruházak, pláza stb... valamivel több lehetőség több csaj, de semmivel se szebbek mint az ország bármely pontjában...

ez emberekről annyit hogy nem lehet általánosítani, vannak normálisak vannak bunkóbak... ugyan úgy mint a csajoknál.

egy nagy éltető ereje van az pedig nem más mint a Győri AUDI gyár.

az iskolák átlagosak.

2012. júl. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!