Budapesten a IX. és a X. kerület milyen?
10. rossz az egész, úgy ahogy van.
9. változó. A ferencvárosi rész (kb. nagyvárad térig) és a józsef attila lakótelep biztonságos. A külső részei annak is elég rosszak.
Én a X. lakom
ezen a környéken igen sok a kábítószeres ember.Persze mint máshol itt is vannak rendes emberek.
Hát a retket amint írta valaki, annak köszönhető, hogy ebben a kerületben vannak a legtöbb munkás ember, és nagyon keveset keresnek, ami kihat arra is, hogy nehéz tisztán tartani egy két helyet, itt első sorba a festésre gondolok.
Én a X.-ben lakom, nem különösebben rosszabb a helyzet, mint máshol, bár, vannak zűrösebb területei / mint pl. a Liget tér / volt Zalka Máté tér / környéke ill. a Hős u. X. kerületi fele, ami egy kész gettó /. Az Újhegyi lakótelepen lakom, a nyolcvanas években még voltak problémák egyes ott lakókkal / pl. drogosok /, de a kilencvenes években már ezek az elemek elköltöztek.
A IX. kerület már kevésbé biztonságos, egy ott lakó, Haller utcához közeli barátnőm tudna mesélni, de mivel elég nagy, ott is vannak nyugisabb részek / pl. József A. telep vagy a Ráday utca és környéke /. Az Üllői út-hát, arról se hallottam mindig jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!