Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos egy rock...

Mennyire biztonságos egy rock club?

Figyelt kérdés

Nemsokára nyílni fog egy rock klub a városomban,ahol hatalmas nyitóparty lesz. Egy velem egyidős barátnőmmel gondoltam hogy elmegyek. Hozzátenném hogy nem szándékozok lerészegedni vagy beszívni :D

14/L

2009. júl. 9. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha rocker vagy és persze úgy is nézel ki, akkor valószínűleg biztonságos, bár jó lenne egy idősebb ismerős aki veletek megy, hogyha mégis belétek köt valaki.
2009. júl. 9. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez városfüggő... De egyébként ami azt illeti, egy diszkó veszélyesebb, megy ott a rajkodás, a cigányozás, és ilyesmik. A mi városunkban van egy ilyen hely (mármint klub), de oda többnyire egy bizonyos, nagy terjedelmű baráti társaság jár, akik a légynek sem ártanának, nagyon kedvesek, rendesek, ha valaki bánt ok nélkül egy lányt, vagy fiút, akkor is a védelmére kelnek, ha nem is ismerik. Mondjuk tény, hogy az én lakóhelyemen a fiatalok nagyon összetartóak, a normálisak közül mindenki ismer mindenkit. De azzal számolj, hogy nem biztos, hogy ennyi idős lánykákat beengednek, rám ennyi idősen sajna akkor is csúnyán néztek, ha 10 után egy kávézóban ültem, pedig nem néztem ki kevesebbnek, mint 14, sőt.
2009. júl. 9. 18:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Állítólag 16 év körülinek nézek ki,szóval próba szerencse:D
2009. júl. 9. 19:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Nos,inkább gót vagyok mint rocker,de végülis hasonlít egymásra a két stílus :D
2009. júl. 9. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szándékosan nem viszed bele magad valami hülyeségbe - gáz arcok mindenhol vannak, nem kell velük ismerkedni -, akkor ALAPBÓL TELJESEN BIZTONSÁGOS! A rockerek alapvetően jófej, nyitott emberek. 28 éves vagyok, 15 éves korom óta járok rock klubokba, van egy kis tapasztalatom. Anno az osztálytársaim is azt hitték, hogy ott állandó verekedés van, késelés, és mindenki be van szívva, egyszer egyikük lejött velem, és csodálkozott, hogy az emberek normálisan beszélgetnek, buliznak. A mi klubunkba simán beengednek egészen fiatalokat is, nem hiszem, hogy ez probléma lesz. Alkohollal azonban nem biztos, hogy kiszolgálnak, de 14 évesen már csak nem ez az elsődleges Számodra...

A rockklub egyébként EZERSZER BIZTONSÁGOSABB, MINT EGY DISZKÓ! A rockerek általában nem élnek drogokkal, mert normális zenét hallgatnak, amit drogok nélkül is lehet élvezni. A rockerek nagy része az egyéjszakás kapcsolatokat sem értékeli (egy-kettő igen, de elhajtod, és kész), szerintem itt jobb egy nőnek, mint a diszkóban, ahol egy húsdarabnak nézik, fogdossák, stb. Ha valaki Rátok akaszkodik, valami nemkívánt alak, nyugodtan szóljatok valakinek, kidobónak, vagy a közelben bárkinek, biztos segíteni fognak!

2009. júl. 9. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztonságos! Nézd, a skinek között sokan kötekednek, a punkok között dettó, ugyanez a helyzet a diszkóban is mert ott ugye sok a "raj". De sima rockerek között semmi félnivalód. A legtöbb rocker toleráns, ami nema zt jelenti, h haverkodnak bárkivel, csak ha nem állsz az útjukba akkor tesznek rád magasról
2009. júl. 9. 21:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2009. júl. 10. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 éves korom óta járok rock clubokba, igaz akkoriban volt hogy kitettek este 10 után hogy menjek hazafelé. De ez is ritka volt. Drogokkal sosem találkoztam ilyen helyen, nem hinném hogy jellemző.

Nálunk a clubban vannak rockerek, gothok, punkok, skinheadek, hungaristák, emok, diszkósok is néha betévednek, mégis olyanok vagyunk mint egy nagy család, sosincs semmi verekedés, csak beszélgetés, iszogatás, meg csocsó reggelig:) Tényleg biztonságosabb mint egy diszkó. De mivel nyitóparti lesz így biztos zsúfolásig tele lesz a hely mindenféle emberrel. Azért vigyázzatok magatokra:)

2009. júl. 10. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!