Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csőrikének miért van foga, ha...

Csőrikének miért van foga, ha ő egy madár?

Figyelt kérdés
Ma néztem a Baby Looney Tunest és láttam, hogy amikor Csőrike mosolygott kilátszottak a fogai, aztán pedig felhívta a figyelmet rá, hogy ő egy kanári. Szerintem a kanáriknak nincs foga. Csőrikének miért van?!

2012. júl. 1. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A Szilveszter és Csőrike nem gyerekmese, az a gyerek meg, amelyik elhiszi, így járt. Azért van a szüleje, hogy megmondja neki, fiam, ez egy mese.

Ha valósághű mesét szeretnél, akkor nézd meg a Watership Down-t!

[link]

2012. júl. 1. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyan azért, amiért az amúgy - a fogszabályzójától eltekintve - realitásra törekvő Sharon naplójában 4 ujja van rendre minden embernek.
2012. aug. 11. 14:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Az összes amerikai mesében a szereplőknek csak 4 ujja van. Nekem egyszer mondták, és azóta megfigyeltem, hogy tényleg így van.
2012. aug. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!