Hol szerezzek barátokat? Egyedül maradtam (bővebben lent)
Hali!
Az iskolán már túl vagyok,szakmát végeztem, mégsem maradtak mellettem barátok:( Hol szerezzek?
Egész nap a barátomnál vagyok,de ő dolgozik non-stop így egyedül vagyok "itthon" folyton.A suliból csak érdek "barátok" maradtak mellettem, rájuk nem vagyok kíváncsi már.
Kimozdulni kitudok egyedül ugyan,de vadidegenekhez nem mehetek oda hogy "szia.leszel a barátom?" :D A korombelieknek már megvan a maguk kis haveri köre,de nekem senki és nem tudom hogy szerezhetnék:(
Gondoltam hogy ha munkát keresek ott majd csak lesz vki akivel jól kijövök.De nem találok munkát úgyhogy ez is kilőve.
Itt a nyár nem akarok a lakásban kockulni,bulizni akarok,nyaralni,hülyülni.
Van valakinek valami tippje hogy hogy álljak neki?:(
19/L Bp.
A környékben csak öregasszonyok laknak:( Fiatalt még nem láttam erre(mármint itt lakót).Facebookon próbáltam fölvenni régi ismerősökkel a kapcsolatot,de volt aki nem reagált(azóta sem),volt aki lerázott,van aki meg ígérget aztán sosem ér rá:(
Komolyan kezdem azt hinni hogy velem van baj,pedig nem vagyok rosszabb mint mások szerintem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!