Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol szerezzek barátokat?...

Hol szerezzek barátokat? Egyedül maradtam (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hali!

Az iskolán már túl vagyok,szakmát végeztem, mégsem maradtak mellettem barátok:( Hol szerezzek?

Egész nap a barátomnál vagyok,de ő dolgozik non-stop így egyedül vagyok "itthon" folyton.A suliból csak érdek "barátok" maradtak mellettem, rájuk nem vagyok kíváncsi már.

Kimozdulni kitudok egyedül ugyan,de vadidegenekhez nem mehetek oda hogy "szia.leszel a barátom?" :D A korombelieknek már megvan a maguk kis haveri köre,de nekem senki és nem tudom hogy szerezhetnék:(

Gondoltam hogy ha munkát keresek ott majd csak lesz vki akivel jól kijövök.De nem találok munkát úgyhogy ez is kilőve.

Itt a nyár nem akarok a lakásban kockulni,bulizni akarok,nyaralni,hülyülni.

Van valakinek valami tippje hogy hogy álljak neki?:(

19/L Bp.

2012. jún. 30. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
próbálkozz meg a szomszédokkal-házbeliekkel áthívod magadhoz egy italra, vagy kérdezd meg hogy nem kell-e neki az egyik fikusz mert kettő van és nincs helye, süss valamilyen sütit és kínáld meg. vagy keresd meg a régi barátaidat valamelyik közösségi oldalon és hívd el shopingolni őket.
2012. jún. 30. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:

A környékben csak öregasszonyok laknak:( Fiatalt még nem láttam erre(mármint itt lakót).Facebookon próbáltam fölvenni régi ismerősökkel a kapcsolatot,de volt aki nem reagált(azóta sem),volt aki lerázott,van aki meg ígérget aztán sosem ér rá:(

Komolyan kezdem azt hinni hogy velem van baj,pedig nem vagyok rosszabb mint mások szerintem:(

2012. jún. 30. 16:06
 3/5 anonim válasza:
Próbáld meg hogy elmész közösségi helyekre. ahol sok ember van és ott sok szimpatikus embert lehet találni.hmm hülye ötlet ed nekem be vállt.. Én csináltam egy táblát... (poénból) hogy ingyen ölelés itt! és ezt mutogattam az embereknek. Egy fiú odajött hozzám és szót szót követve megismerkedtünk igaz h hülyének néztek az emberek... de meg érte :'DD nekem legalább is. am meg próbálj elmenni bulizni esetleg könyvtárba vagy ilyesmi..:))
2012. jún. 30. 20:26
 4/5 anonim válasza:
Szia én is pont ilyen helyzetben vagyok, ha lenne kedved ismerkedni írj :) 19/ F
2012. júl. 4. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
szia. én ugyan nem vagyok budapesti. de beszélgetőtársad lehetek :)
2012. júl. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!