Ha leöntöttem a könyvtári könyvet sörrel ki kell fizetnem? :O
Figyelt kérdés
Nem durván,csak kb 5 lap lett olyan(de csak 2 komolyabban) és belül,szóval,ha kívülről nézem nem látni,csak,ha odalapozok kicsit hullámos lett 2 oldal.h2012. jún. 29. 17:57
1/6 anonim válasza:
Beadod és kész, ne foglalkozz vele.
Max mondod hogy már olyan volt.
3/6 anonim válasza:
Ha ez így lenne, mit gondolsz, hány könyvet öntöttek volna le akarattal, amit valamikor a boltokban nem lehetett kapni?
Nem, lehet, hogy észre sem veszik.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,akkor megnyugodtam egy kicsit :)
2012. jún. 29. 18:14
5/6 anonim válasza:
Én egyszer megtörtem egy kemény borítójú könyvet, konkrétan kettérepedt, és nem szóltak hogy fizessem ki... :D
6/6 anonim válasza:
Én egyszer mikor este elment az áram viasszal öntöttem le és becsukva is lehetett kicsit látni. De nem vették észre. Ha meg észre vették volna azt mondom olyan volt. Nem tudják bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!